Intervenția în plină stradă de la Năsăud aparține DIICOT Vrancea. Prinși pe când vindeau cannabis

Au vrut să vândă droguri, însă au dat peste polițiști sub acoperire. Cam așa s-ar sintetiza povestea din spatele intervenției care a avut loc ieri într-unul din cartierele orașului Năsăud, acțiune care a fost coordonată de procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Vrancea.

Miercuri în jurul prânzului, o echipă a forțelor speciale de poliție a intervenit în trafic pentru a bloca și captura mai mulți tineri, despre care se presupunea că au legătură cu traficul de droguri. Acțiunea s-a petrecut în plină stradă, pe Bulevardul Grănicerilor, la intersecția cu strada Crinului din Năsăud. Au fost reținuți în trafic trei suspecți, iar în filmare se observă că oamenii legii au ridicat câteva pachete în care se bănuia că ar fi substanțe interzise. Una dintre mașinile blocate în trafic avea număr de Vrancea, însă din primele informații suspecții sunt de fapt originari din Bistrița Năsăud.

În Vrancea se pare că au ajuns la audieri în această seară doi tineri din Bistrița Năsăud și nu este exclus ca procurorii DIICOT Vrancea să solicite arestarea preventivă a acestora. Unul dintre aceștia încerca să își găsească o piață de desfacere pentru cannabis, așa că a apelat la cel de-al doilea pentru a-i găsi clienți interesați. În schimbul acestui serviciu, suspectul i-ar fi promis că îi va furniza droguri la un preț avantajos. Afacerea s-a sfârșit însă prost pentru amândoi: clienții interesați să cumpere substanțe interzise erau de fapt polițiști sub acoperire.

Adauga comentariu