Înscrieri de toamnă la Educație fizică și Sport în cadrul extensiei UBB Bistrița

Facultatea de Educație fizică și Sport a extensiei UBB din Bistrița este în plină campanie de toamnă pentru recrutarea celor care doresc să  urmeze cursurile acestei facultăți. Acest anunț se adresează doar persoanelor pasionate de acest nobil și sanogenezic domeniu al culturii și armoniei corporale.

Înscrierile se mai pot face până pe data de 12 septembrie la secretariatul extensiei UBB din Bistrița. Cadrele didactice universitare, atât cele din Cluj cât și cele din Extensia Universitară Bistrița (Eleonora Niță, Horea Stefanescu, Berbecaru Razvan, Raoul Zanca și Virgil R. Rus), vă așteaptă cu drag și entuziasm!

Unul dintre absolvenții acestei facultăți a reușit performanța de a obține nota 10 la examenul de definitivat, Daniel Ionașcă fiind profesor de educație fizică și sport în mediul rural, la Școala Gimnazială nr.1 din Rebra. Povestea lui o puteți afla AICI.

Felicitări absolvenților noștri care activează deja în sistemul de învățământ și în centrele de fitness private! Succes studenților noștri dar și candidaților care s-au înscris, respectiv se înscriu, în acest an!

 

Adauga comentariu