Inevitabilul s-a produs: CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud preia echipa de handbal a CSM Bistrița

După cum anticipam chiar de la nașterea în interiorul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a Clubului Sportiv Gloria 2018, club ce are doar trei ramuri sportive asumate prin statut, handbal, oină și atletism, echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal (CSM) a fost preluată „provizoriu” de instituția bugetară.

Anunțul a fost făcut chiar pe pagina de facebook a CSM și sună așa:

CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud preia echipa de handbal a CSM Bistrița

În data de 1 iulie au început demersurile de preluare a echipei de handbal a Clubului Sportiv Municipal de către nou înființatul club CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.
Federația Română de Handbal a aprobat afilierea provizorie a clubului nostru, echipa urmând să activeze în noul sezon competițional al Ligii Florilor ca CS Gloria
2018 Bistrița - Năsăud.
Începând de astăzi, pe paginile de Facebook și Instagram ale clubului va fi prezentat lotul cu care vom aborda sezonul 2018-2019
”.

CS Gloria Bistrița 2018 este condusă în acest moment de Radu Moldovan - director interimar, coincidență de nume cu cel al președintelui CJ. Moldovan este în prezent antrenorul secund al echipei feminine de handbal pe care, din acest moment, o numim Gloria 2018 și nu CSM.

CSM a murit! Trăiască Gloria 2018!

Indiferent sub ce culori sau denumire vor juca fetele în sezonul următor, noi le urăm succes!

Adauga comentariu