INCREDIBIL! Un cioban fără minte bate un câine cu intenția vădită de a-l ucide! Incidentul s-a petrecut la Târlișua (imagini cu puternic impact emoțional)

O manifestare de o cruzime ce nu poate fi descrisă în cuvinte s-a viralizat în spațiul on-line. Este vorba de un cioban din Târlișua care dă cu o bâtă într-un câine, cu intenția vâdită de a-l ucide.

Clipul a fost postat pe facebook și a strâns deja reacții dure la adresa persoanei care dă fără milă în animal. Conform informațiilor de pe grupul unde a fost distribuit clipul, incidentul s-a petrecut în comuna Târlișua. Ciobanul lovește fără milă un câine în văzul apropiaților, printre care se aflau și copii. Pe fundalul filmării se aud țipete de groază și implorări către cioban pentru a lăsa câinele în pace.

Inspectoartul de Poliție al Județului Bistrița-Năsăud a fost sesizat în legătură cu acest incident:

„La data de 4 iulie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 43 de ani din Târlișua despre faptul că un alt bărbat, de 47 de ani din aceeași localitate i-a lovit câinele lăsându-l inconștient. La aceeași dată, polițiștii din Târlișua au demarat cercetările în cazul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire și schingiuire a animalelor și amenințare, urmând a fi propusă o soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean” – a relatat pentru stiridebistrita.ro purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Deși pare că este vorba de un bărbat în etate, ciobanul care maltratează câinele are 47 de ani și se numește Gavrilă Fechete. Din fericire, câinele trăiește și i se acordă asistență medicală.

ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional:

sursa video - facebook/alex.delu

Adauga comentariu