INCREDIBIL! – Dani Suciu: „DA! Mi s-a propus preluarea PNL Bistrița-Năsăud!”

Știrea acestui sfârșit de săptămână vine ca un trăznet cu iz de comedie și are în epicentru unul dintre cei mai bine înfipți deputați ai Partidului Social Democrat, nimeni altul decât bistrițeanul Daniel Suciu, liderul de grup parlamentar PSD din Camera Deputaților.

Informația îl vizează pe acesta și spune că deputatul bistrițean ar fi fost contactat de persoane importante din conducerea Partidului Național Liberal pentru a i se propune preluarea filialei Bistrița-Năsăud. Stiridebistrita.ro l-a contactat pe deputatul Daniel Suciu, iar acesta a confirmat această informație, noi refuzând un răspuns neasumat, acel de „nu confirm, dar nici nu infirm”:

„DA! Am fost contactat de persoane din cadrul conducerii naționale a PNL și mi s-a propus această variantă, discuția având loc în luna decembrie 2018. Bineînțeles că am râs, mi s-a părut și încă mi se pare o glumă, nu pot să mă gândesc altfel la acestă propunere” – a declarat Daniel Suciu pentru stiridebistrita.ro.

Din informațiile deținute de noi, la întrevederea respectivă nu a participat niciun membru PNL din Bistrița-Năsăud, decizia de a fi contactat Daniel Suciu a fost luată peste conducerea bistrițeană, exclus din ecuație fiind și Robert Sighiartău – secretar general al PNL.

 

 

 

Comentarii

cititor

13.01.2019 11:49

Pai ... spera cei din opozitie, ca prin liderii PSD-ului sa ajunga si ei la "ciolan ", ori de fapt, in mod deghizat, vor sa refaca USL-ul ... cand Romania a merg ok... ! Oricum, singuri, cei din opozitie, nu au cum ajunge la " fasole " !

Balan Marius- e...

13.01.2019 18:26

No uite asa se numeste o propunere de asta. Prostitutie politica sau mai pe intelesul prostimii curvusag in tata regula. Un scoler de clasa a cincea ar spune; draga PNL numai asa te poti face de minune si sa pierzi peste noapte vreo 10% doar in BN si inca vreo4-5% in tara. Asa ca iesi repede si da un comunicat ca pulimea o ia in serios si e bai !Trebuie sa recunosc ca noi estia care mai stim o tara de politichie nu ne miram ca in laboratoarele rosii apare o astfel de provocare inteligenta. Dupa ce PNL a urcat binisor in sondaje datorita magariilor facute pe legile justitiei si nu numai , si pesedeul este pe topogan, baietii rosii s-au gandit la aceasta strategie tactica. Deja stirea in sine isi face efectul negativ exact ca in MONITORUL OFICIAL. Din minutul unu multi suduie PNL-ul dar si pesedeul Este vorba aici cred si de codita fostilor pedisti , frati din acelasi aluat adica FSN-ul. Nu este exclus ca si mafalda Vasile Dancu sa fi pus osul la o asemenea smecherie demolatoare. Eu unul ma intorc pe partea dreapta si bag un somn ca d-aia nu mai pot de grija voastra. In tot cazul sunteti mari curve politice si nici HAN TATAR nu va ecologizeaza.

Adauga comentariu