Inconștiență sau nepăsare: echilibristică la ultimul nivel! Cum se spală geamurile la Gimnazială 4 din Bistrița (VIDEO)

Se apropie cu pași repezi și noul an școlar 2020-2021, iar pregătirile sunt în toi. Și la Bistrița se fac ultimele demersuri în acest sens, începând cu pregătirea sălilor de clasă și terminând cu asimilarea normelor privind securitatea sanitară în ceea ce privește răspândirea noului coronavirus.

Toate, mai puțin protecția muncii celor care prestează anumite activități, cum ar fi spălatul geamurilor, în special la etajele superioare. Câteva imagini elocvente în acest sens au fost postate azi pe facebook, fiind vorba de Școala Gimnazială nr. 4 din Bistrița. Mai multe femei, harnice de altfel, curăță geamurile de la ultimul nivel al clădirii fără nicio măsură de protecție!

Apreciam dăruirea și hărnicia persoanelor în cazuă, dar nu putem să nu ne întrebăm cine le-a dat ordinul de zi pe unitate în a presta asemenea activități, cine răspunde pentru integritatea fizică a acestor persoane și dacă nu cumva ar fi existat și alte variante mai puțin riscante în a curăța ferestrele ce dau lumina naturală sălilor de clasă.

 

 

Adauga comentariu