Începe campania de imagine „De Crăciun, fii un politruc mai bun!”. În Bistrița, Cristian Nicolae este cel care dă startul sesiunilor foto cu copii și cadouri

A sosit și cel mai bun prilej din an pentru iubitorii de oglindă publică, narcisiștii politici ai neamului, autolingăii care nu precupețesc nici un efort în a se afișa în imagini autopostate: Crăciunul și campaniile de „bunătate”.

Sub titulatura „de Crăciun, fii mai bun” vom vedea ieșind pe bulevardul Facebook hoarda de politruci care încep să colinde orfelinatele, casele de bărtâni, școlile speciale, cu sacii de cadouri și blițurile întreptate către ei.

Astfel, vom vedea cât de fantastici sunt ei, cât de miloși și mai ales frumoși sunt, pozele cu copii/bătrâni/neajutorați fiind dovada faptului că și ei (politrucii) sunt umani. Mii de cadouri se vor da în această perioadă, plătite din bani publici, dar în nume propriu.

Haite întregi de postaci vor preaslăvi gesturile idolilor prin mii de like-uri, inimioare, share-uri și comentarii la adresa politrucilor, nu a copiilor/bătrânilor/neajutoraților, politruci care în restul anului nu au fost în stare să crească alocația de hrană acopiilor cu CES de la 16 lei/zi/copil, nu au făcut absolut nici măcar un proiect prin care să doteze spațiile în care acești oropsiți ai sorții trăiesc, sau nu au cadadicsit să le înlesnească traiul printr-un act sau decizie administrativă.

Cel care a deschis deja această campanie de imagine este evident viceprimarul „wannbe” Cristian Nicolae, cel mai îndrăgit dintre pământeni, atunci când vine vorba de autolingere și poze pe facebook. Acesta s-a și pozat cu cadouri duse la copii aflați în biata lor suferință, iar pozele călduțe au fost postate imediat după popularul eveniment.

Pregătiți-vă lămâile, stați aproape de ecranele facebook-ului, căci începe campania de imagine „De Crăciun, fii un politruc mai bun!”.

Comentarii

bistritean

08.12.2018 12:24

Sloganul actiunii; dupa Craciun nu mai fi  nebun ! Nu mai votati acesti mosi cu ganduri ascunse si necurate !

Balan Marius- c...

08.12.2018 12:27

Alt slogan; dupa CRACIUN  mai dam un TUN !

Adauga comentariu