Încep lucrările nocturne în Bistrița: Primăria a descoperit munca de noapte ce nu încurcă traficul! Vezi ce străzi intră în reparații

După îndelungi calcule și studii mai aprofundate decât cele ale cercetătorilor britanici, edilii bistrițeni au luat în sfârșit o decizie de secol XXI, cea a lucrului de noapte pe străzile unui oraș cu trafic sufocant. Bine și așa târziu, decât niciodată!

Astfel, în săptămâna 4-9 iunie, după sfintele libere ce urmează, se vor executa lucrări de frezare și turnare mixtură asfaltică pe strada Gheorghe Șincai și Bulevardul Decebal, în intervalul orar 22:00 – 06:00. Posesorii de autoturisme sunt rugați să parcheze astfel încât aceste lucrări să se poată desfășura în cele mai bune condiții.

Ce a uitat Primăria e să-și ceară un minim de scuze riveranilor pentru disconfortul produs de lucrări, dar am făcut-o noi, acum.

Poate, după acest exercițiu lucrativ, vor mai urma și alte lucrări nocturne, cum ar fi executarea marcajelor, stropitul florilor în rondourile din sensurile giratorii sau alte cele.

 

Foto: lucrări nocturne din orașe normale (Târgu Mureș)

 

Adauga comentariu