Încă o reușită în dreptul POV21: evenimentul caritabil de la Năsăud, acolo unde s-au strâns mai bine de 9.000 de lei pentru Andreea – tânăra bolnavă de leucemie

Echipa POV21 ne-a obișnuit cu evenimente impecabile. O echipă de tineri curajoși, educați, responsabili și doritori de a face lumea un loc mai bun, de a activa în cultura noastră prin ceva ce se poate traduce generațiilor viitoare ca un exemplu că „se poate!”.

Tinerii și-au început acest an în forță, printr-un spectacol caritabil în Năsăud, „Orașul Academicienilor”. Andreea, fetița în vârstă de 15 ani care suferă de leucemie are nevoie de ajutor, un ajutor pe care alți tineri, mulți fiind excat la vârsta Andreei, s-au oferit să-l acorde.

Echipa POV21 s-a mobilizat, alături de autoritățile locale, artiști locali și interpreți de valoare,care au răspuns invitației, doritori fiind toți să ofere un moment frumos pentru acest scop nobil. Dintre artiștii implicați îi reamintim pe: Mihai Turda, Alina Ceuca, Emilian Coruți și Oana Matei Coruți, Bogdan Berbercar, Petre Petruse și Ioan Dordoi.

Evenimentul s-a desfășurat la Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” Năsăud, publicul, cu mici, cu mari, ocupând aproape în totalitate locurile disponibile.

Mulțumită persoanelor care s-au mobilizat și au participat cu drag la acest eveniment, dar, mai ales, datorită celor care au donat, organizatorii au reușit să adune 9.140 LEI. Toți acești bani vor fi folosiți pentru tratamentul Andreei.

„Viața însăși este pură magie, Andreea mi-a demonstrat acest fapt. Speră în fiecare zi să se întoarcă sănătoasă acasă. A rugat-o pe mama ei să îmi transmită ca ea este puternică și o să lupte cât este nevoie. Există dorințe care par că ar fi imposibil de realizat, până când, de această dată, echipa POV21, care știe că e imposibil să te limitezi doar la atât, vine și realizează! Noi am am reușit să adunăm 9.140 lei pentru Andreea cu ajutorul tuturor celor implicați în organizarea evenimentului și, nu în ultimul rând, cu ajutorul tuturor oamenilor dornici să ajute” - declara Bontaș Gina, creierul acțiunii de la Năsăud.

„Pentru a îmi ajuta colegii din POV21, pe parcursul evenimentului, am stat alături de cei care s-au ocupat de bilete; am fost pur și simplu uimit de cât de repede au început să se adune donațiile în urnă; urna fiind poziționată la intrare. Probabil, fiecare a pus cât a dispus; am văzut și câțiva leuți introduşi, dar şi sute din mâna unui singur om. Iar ceea ce m-a impresionat până peste culmi a fost bunăvoința celor care, deşi nu au luat parte la spectacol, fiind în trecere, au intrat doar pentru a dona. Cu astfel de intenții și dorind cât mai mulți dintre noi să facem un bine reușim să oferim speranță pentru viață și viitor și celor care, într-un fel sau altul, au de parcurs o cale mai anevoioasă decât a noastră" - spune Oniga Dawis, unul din tinerii POV21.

Adauga comentariu