Imagini SUPERBE de pe Vârful Ineu din Munții Rodnei: TRICOLORUL a fost arborat pe acoperișul județului, chiar de Ziua Națională! (VIDEO)

Ficare își arată dragostea de țară așa cum crede de cuviință! Doi rodneni, iubitori de munte și drapel, au urcat pe acoperișul județului pentru a arbora stindardul național, de Ziua Națională!

Au pornit de acasă pe la 5 dimineața. Pentru cei care nu știu, la Bistrița s-au înregistrat -3 grade Celsius la ora 8:00. În Munții Rodnei, temperatura a fost cu mult mai scăzută. Dan Mureșianu, salvamontist, și Nelu Rus, jandarm salvamontist, nu le prea au ei cu temperaturile, așa că s-au hotărât să facă o urcare pe munte.

Și-au luat cu ei cele necesare și în plus două drapeluri: unul tricolor și unul al comunei lor. După cinci ore de escaladare, cei doi temerari rodneni au ajuns pe Vârful Ineu, la 2.279 metri altitudine, acesta fiind și cel mai înal vârf din Bistrița-Năsăud.

De crucea plină de promoroacă, care marchează acest punct geografic, Dan și Nelu au legat Tricolorul și stindardul Comunei Rodna. Acesta a fost cadoul lor făcut României, județului și comunei lor! Imaginile vorbesc de la sine:

Jos Pălăria, Românilor!

Adauga comentariu