ILVA MICĂ: O mașină a ajuns în Someșul Mare

Garda de intervenție Sangeorz Băi a intervenit cu puțin timp în urmă,  în localitatea Ilva Mica  (spre Sîngeorz Bai), acolo unde,  un autoturism a părăsit partea carosabilă și a ajuns în albia râului Somes. Din accident au rezultat doua victime, ieșite din autoturism, politraumatizate, conștiente.

Potrivit ISU BN, echipajele de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sangeorz Băi și Secția de Pompieri Năsăud au preluat cele doua victime, le-au stabilizat și le-au transportat la spital: CPU Năsăud,  respectiv UPU Bistrița. În autoturismul inplicat in accident se aflau un barbat, în vârstă de aproximativ 42 de ani, respectiv o femeie, în vârstă de aproximativ 39 de ani. Victimele prezentau multiple leziuni și traumatisme ( craniene, faciale și toraco-abdominale). Pe toată durata intervenției, victimele au fost cooperante. Ambele victime au fost transportate la UPU SMURD Bistrița.

De asemenea, cu puțin timp în urmă, echipaje SMURD de la Detașamentul Bistrița au intervenit  în localitatea Herina, unde un barbat are nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a rasturnat cu un tractor. Din primele date, victima este conștientă, neincarcerata. Intervenția este în dinamică

Adauga comentariu