A III-a ediție a WTF Rock Festival va avea loc în acest weekend, lângă Oradea! Vezi AICI tot ceea ce trebuie să știi despre acest eveniment

De câte ori nu te-ai trezit exclamând „WTF?!“ când unele lucruri merg prea departe? Despre asta este WTF – Way Too Far Rock Festival. Despre manifestul fiecăruia în confruntarea cu situațiile care ne intrigă, despre formele de exprimare liberă, despre atunci când vrem să evadăm, să plecăm cât mai departe de forfota vieții.

Festivalul s-a născut în 2017, la Bistrița, prima ediție fiind doar un prolog a ceea ce ar trebui să însemne în viitor acest festival, un fel de teaser gratuit în care s-a testat o locație și un public. Feedback-ul primei ediții a fost unul încurajator pentru cei doi bistrițeni aflați la cârma evenimentului, Mihail și Veronica Petruț. Însă anul următor, 2018, avea să aducă decepția, căci odată cu renunțarea la mocangeală, așa cum bine spunea prezentatorul eventului, Cristian Hrubaru, interesul local pentru un astfel de eveniment s-a stins.

Prima ediție i-a avut pe Zdob și Zdub, Luna Amară, Travka, Byron sau Urma pe afiș, iar locația, larga parcare de la poalele pârtiei de schi din Wonderland (Unirea, Bistrița) a contribuit la succesul singurului eveniment rock de anvergură din zonă.

La ediția a II-a, în 2018, locația a rămas aceeași, s-au adus îmbunătățiri părții de entertainment. Line-up-ul a fost unul care poate concura cu orice festival de gen din țără: iarba Fiarelor, TREES Orchestra, Grimus, 7 pași, Altar, Celelalte Cuvinte, The EMP, The Mono Jacks, Coma, Robin and Backstabbers, Punkarta, Taxi, Riot Monk, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie și Ethernus!

„Bistrița a hotărât mutarea evenimentului de aici, nu noi! Bistrița încă nu e pregătită pentru un astfel de proiect”! – a fost concluzia trasă de către organizatorul evenimentului, Mihail Petruț, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru stiridebistrita.ro.

Astfel s-a început o adevărată epopee în a găsi cea mai bună variantă pentru a continua acest eveniment, stingerea lui fiind o soluție pe care cei doi soți Petruț nu o îmbrățișau. Fără să mai parcurgem etapele prin care cei doi au trecut, Way Too Far Rock Festival 2019 și-a găsit gazdă „too far” de locul de origine: Ineu, Oradea!

Way Too Far Rock Festival este conceput ca un eveniment desfășurat în aer liber, departe de oraș, departe de rutină și convenții, care să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.

Ediția a III-a va avea loc în perioada 9-11 august, în apropiere de Oradea, în comuna Ineu, într-o locație mai mult decât pretabilă pentru acest tip de evenimente: Kings Land, un domeniu unde participanții se vor putea destinde într-un loc de poveste, cu mult spațiu verde, zonă de campare, pe malul lacului și în locurile de relaxare amenajate pe perioada evenimentului. De asemenea, se vor putea bucura de echitație, golf, plimbări cu barca, zboruri de agrement deasupra orașului Oradea, zboruri efectuate de Aerodrom Kings Land Ineu.

Food Court & Drinks

Gurmanzii și cei dornici de distracție se vor putea bucura din plin de zona de food court și baruri. Cele mai cool baruri din Oradea vor fi acolo: Moszkva, Columbus Cafe, Gekko Pub și resaturantul Kings Land. De asemenea, o să vă puteți delecta cu cele mai variate meniuri (pizza, gulaș, burgeri, ciorbă, dulciuri, înghețată etc.) preparate de Vezuz, A la Chef, D’ale Porcului , restaurant Kings Land, MEATic, Bavaria Pub, Casa Tradițională, Dulciurile Copilăriei, Yoyo IceCream

Cum ajungi la festival din Oradea

Cei care vin la festival cu mașina personală sau pe motor, vor avea locuri de parcare în zonă. Cine nu are mașină personală sau preferă să o lase acasă, poate să ia unul dintre autobuzele OTL din Oradea, care vor face curse speciale până la Ineu și retur. Prețul unei curse este de 5 lei. Stația de plecare Oradea este Platoul de lângă Parcul 1 Decembrie și autobuzele vor circula după următorul program:

„Miezul” evenimentului îi constitue line-up-ul, trupele care vor concerta pe parcursul celor trei zile de rock:

Vineri 9 august

OPEN DOOR (acces zona Kings Land & camping): ora 9.00
CONCERTE
19.00 – 19.45 Kunnstra
20.00 - 20.45 The Details
21.00 – 21.45 N.O.R.
22.00 – 23.00 Coma
23.15 – 00.30 Omul cu Șobolani
00.45 – 01.45 Implant pentru Refuz
02.00- 3.00 7 Pași
03.00 - After Party cu DJ Hefe

Sâmbătă 10 august

OPEN DOOR (acces zona Kings Land & camping): ora 9.00
CONCERTE
18.00 - 18.45 Riot Monk
19.00 - 20.00 Luna Amară
20.15 - 21.15 Iris
21.30 - 22.30 Dirty Shirt
22.45 - 00 Ossian
00.15 - 01.45 Crazy Town
02.00 - 02.50 Punkarta
03.00 - After Party DJ Lucian Bodescu

Duminică 11 august

OPEN DOOR (acces zona Kings Land & camping): ora 9.00
CONCERTE
18.00 - 18.45 Times of Need
19.00 - 20.00 Aurora
20.15 - 21.15 Altar
21.30 - 22.30 Bucovina
22.45 - 00.00 Vita de Vie
00.15 - 01.15 Frații Jdieri
01.30 After Party DJ CAMEL

WTF și-a luat zborul din cuibul natal. Este matur și a migrat spre vest. În Bihor, la Kings Land – Ineu. Way too far de Bistrița, dar aproape de cei care îndrăgesc acest gen de muzică și relaxare în mijlocul naturii!

Eveniment realizat cu sprijinul: Consiliul Județean Bihor, Discover Bihor, Primăria Comunei Ineu. Parteneri: Kings Land, Green Pub, Steam Bar, Columbus Cafe, Moszkva, Gekko Pub, Organizația Studenților Oradea, Consiliul Județean al Elevilor Bihor, Uniunea Studenților din România
Sponsori: Tuborg, Pepsi, Rockstar, Jameson, ARED, EMI Corporation, RCB Electro.

Adauga comentariu