„Iepurașul” Cristian Niculae a ieșit la încălzire, pardon, deszăpezire. În sfârșit avem străzi curățate după o noapte de ninsoare! Deci, se poate!

După experiențele ultimelor ninsori căzute peste Bistrița, când municipalitatea a fost prinsă și surprinsă de nămeți, cu toate avertizările meteo, am fost curioși să vedem cum arată orașul la primele ore ale dimineții, după o altă noapte de ninsoare.

Surpriză! Drumurile din Bistrița arată total diferit față de ultima ninsoare, când domnul Crețiu își dădea cuvântul că s-a intervenit de la nu mai știu ce oră din noapte. De această dată s-a văzut intervenția celor responsabili, multe dintre stăzi fiind curățate „la negru”, așa cum spun ei, adică la asfalt.

Mai sunt străzi secundare sau alei care nu sunt golite complet de nea, dar măcar s-a observat că lama utilajelor a fost prezentă pe acolo. Inclusiv pe trotuare, cel puțin în zonele aglomerate, centrale, se acționează atât manual cât și mecanic.

Vice-primarul Cristian Niculae a fost prezent pe cursul nopții la „acțiunea” subalternilor, coordonând direct din teren lucrările, asta conform postărilor făcute de acesta pe facebook. Fiind mai cârcotași din fire, nu l-am crezut în totalitate și am verificat personal aceste lucrări, după cum am amintit mai sus.

Niculae este un personaj politic-administrativ de urmărit. Este înfingăreț, deschis la dialog, aparent rupt de Crețu și lipit de Radu Moldovan. „Joacă” pe plan electoral un fel de „iepure”, termen folosit în sport – acel sportiv scos la antrenamente pentru a motiva și a trage după el sportivul vedetă, un fel de companion de antrenamente cu scopul impulsionării atletului principal. În cazul lui Niculae, acesta este scos la încălzire pentru următoarea campanie electorală, dar încă nu vedem „vedeta”.

Adauga comentariu