Ideea creditelor bancare pentru asfaltare, reluată: Crețu spune BA, vicele Niculae spune „poate că DA”

,,Se pornește oficial  asfaltarea stăzilor” spune viceprimarul Cristian Niculae. Bugetul e cum e, iar dacă privim ,,cu ocheanul întors” o să vedem însă că Ovidiu Crețu a spus pas creditelor bancare. Asta probabil și din cauza faptului că a transformat Bistrița în Caracalul Ardealului. Reminder: struți, veverițe încarcerate, pârtie fără zăpadă și aqualand pe hârtie.

Partidul e în toate. Și ei în partid, nu?

După ce s-a arătat profund nemulțumit de starea străzilor din municipiu, Nicolae a precizat: ,,Scopul meu şi a întregii echipe este să facem o politică utilă, o politică a faptelor, aşa că în data de 2 septembrie 2017, cu ocazia Conferinţei Municipale a P.S.D Bistriţa, în partid s-a adoptat o rezoluţie pe care am votat-o în unanimitate, rezoluţie ce ne cerea nouă reprezentanţilor din Administraţia Locală să gândim soluţii cât mai rapide pentru reabilitarea Infrastructurii Rutiere din Municipiul Bistriţa."

Din ciclul ,,O vrut, da’ n-o putut!”

Firesc, se pune întrebarea de ce nu am făcut asta până acum. Pentru că în ultimii zece ani s-au făcut demersuri și eforturi din partea administrației bistrițene ca reabilitările de străzi să se facă pe fonduri europene” a punctat ,,vicele” Bistriței.

Și luptă și dăi!

În pledoaria sa, Cristian Niculae a plusat: ,,Vă pot da și exemple de eforturi făcute de administrație. Mă refer la străzile cuprinse pe proiectul Linia Verde din municipiu. Sunt un număr mare de străzi incluse în acest proiect de 12,8 milioane de euro. Eu cred că acest proiect se va realiza până cel târziu în anul 2020. Străzile cuprinse în reconfigurartea traseului de transport publșic vor fi cu siguranță reabilitate până la termenul amintit anterior. În plus, nu sunt uitate nici pistele pentru biciclite. Proiectul are o valoare de 3,5 milioane de euro.

Am fost, am văzut, am fotografiat... toate problemele

,,Cea mai mare problemă e pe strada Cerbului, unde am reabilitat trotuarele și nu am mai vrut să le facem denivelate la intrările în curți. Fac parte din comisia care monitorizează modul în carew se implementează proiectul din Piața Centrală și am fost pe toate axele, păe toate pasajele și am fotografiat toate problemele care se datorează executantului lucrării, care este, încă, în garanție. Noi am avizat un plan de reparații” spune Cristian Niculae.

Dar să revenim la oile și creditele noastre

În 6 februarie 2018 primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, a declarat că nu mai este dispus să contracteze credite. Referindu-se la noua asfaltare a străzilor, Niculae a declarat ,, Eu cred că vom găsi găsi soluții din bugetul local, dacă nu... vom analiza și căuta soluții, chiar și apelarea la credite bancare. Cred că vom lua decizia cea mai bună”.

Vă reamintim că Primăria municipiului Bistrița plătește în momentul de față două credite bancare. Unul de pe vremea lui Vasile Moldovan (pentrui modernizarea străzilor) și unul din era Crețu. Nu mă întrebați pentru ce, căci mă bufnește râsul. Pentru… pârtieeee!

Adauga comentariu