I-a mai rămas și lui Crețu o sămânță de scandal?! Nu răspunde la provocările legate de pârtie, struți sau parcări ilegale, dar se înfurie când vine vorba de CN „Liviu Rebreanu”

A ieșit primarul din adormire! Deși mulți îl credeau pierdut din peisaj, aproape declarat nul, Ovidiu Crețu și-a găsit energia necesară unei reacții la adresa lui Ioan Turc, liderul liberalilor bistrițeni. Nu a fost nimic legat de pârtia de schi din Wonderland, nici de vreo parcare arogantă pe trotuar, în dreptul trecerii de pietoni.

Primarul de drept al municipiului, cel cu activitate mai mult onorifică în ultima perioadă, s-a șucărit de i-a sărit muștarul direct pe Ioan Turc și una dintre declarațiile acestuia. Este vorba de faptul că „șefimea din Primăria Bistrița a uitat să trimită în timp util o adresă, o adeverință, o țâdulă” în cazul proiectului de reabilitare al Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, ceea ce ar fi dus la pierderea finanțării.

În replică, Ovidiu Crețu, cel care a mai fost ținta și a altor acuze mult mai grave, cum ar fi implementarea proiectului pârtia de schii de pe Dealul Cocoș, îl face pe Turc iresponsabil și mincinos, ultima variantă fiind cea preferată de edil:

„Părerile exprimate public de domnul Ioan Turc referitoare la demersurile făcute de municipalitate în vederea reabilitării Clădirii Colegiului Național Liviu Rebreanu sunt neadevărate și vreau să fac precizarea că finanțarea acestui obiectiv a fost respinsă din cauza faptului că imobilul nu se află în proprietatea noastră. Afirmația „au pierdut finanțarea europeană din cauza faptului că șefimea din Primăria Bistrița a uitat să trimită în timp util o adresă, o adeverință, o țâdulă” este absolut iresponsabilă. Ori nu este bine informat și atunci trebuie să pună mâna pe carte, dacă n-a făcut-o la vreme, ori este în căutarea senzaționalului cu orice preț și atunci e mincinos. Înclin să cred că varianta a doua e valabilă” – a transmis Ovidiu Crețu printr-un comunicat de presă.

Adauga comentariu