Horațiu Pașca – antrenorul echipei de handbal feminin Gloria 2018: „Jucăm într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume!”

Echipa de handbal feminin preluată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud de la CSM și înglobată în CS Gloria 2018 a fost prezentată miercuri, 11 iulie, presei locale. Fetele și staff-ul tehnic au venit în tricouri cu noile însemne și culori ale clubului – roșu și negru.

La puțin timp de la anunțul de preluare a echipei de handbal feminin, aceasta a fost prezentată presei de către președintele CJ Radu Moldovan, considerat ctitor și artizan al trupei antrenate de Horațiu Pașca. Fără prea mult festivism, fetele au fost prezentate succint, iar antrenorul principal a declarat că obiectivele echipei pentru anul competițional 2018-2019 nu s-au schimbat în această pauză competițională:

Probabil că ar trebui să vorbim de faptul că activăm într-unul dintre cele mai puternice campionate de handbal din lume, un campionat care dă permanent o echipă care joacă în <final four> în Liga Campionilor, mai nou și câștigătoarea Cupei IHF, asta ca să încadrăm într-un context cât se poate de real – e unul dintre cele mai puternice campionate de pe mapamond! Când vorbesc despre obiective vorbesc despre progres. Progresul poate avea mai multe coordonate, poate însemna un număr mai mare de puncte, poate însemna o nouă filozofie de joc sau un număr mai mare de goluri marcate. Progres poate însemna și locul 5 în următorul sezon, sau locul 6 cu un număr de puncte mai mare” – a explicat Horațiu Pașca.

În acest moment componența echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 arată astfel:

Valentina ELISEI, Laura PRISTĂVIȚA, Teodora BLOJ, Nicoleta DINCĂ, Paula GARCIA AVILA, Daniela RAȚIU, Ana-Maria INCULEȚ, Almudena RODRIGUEZ RODRIGUEZ, Magdalena PARASCHIV, Oana ȚIPLEA, Szilvia SZABO, Andreea TETEAN, Ana Maria MĂZĂREANU, Cristina SÎNTĂMĂREAN, Bianca ZEGREAN, Denisa GIURGIUCA, Andreea BĂRBOS, iar staff-ul tehnic este format din Horațiu PAȘCA – antrenor principal, Radu MOLDOVAN – antrenor secund și director interimar al Clubului, Viorel PARASCHIV – referent, Alexandru CHIUZAN și Cătălin RAȚIU – fizioterapeuți, Lucian ANDREIEȘ - preparator fizic.

În perioada imediat următoare Pașca & Co. se vor afla în pregătiri, fiind programat un cantonament la Colibița, dar și câteva meciuri amicale, nu prea multe, „să nu se sature fetele de handbal înainte de începerea sezonului”.

 

 

 

Adauga comentariu