Hipstereală la USR-Plus Bistrița-Năsăud: Lorand Toth înlocuit cu Lorant Sas pe lista de la Camera Deputaților

Informația ne-a venit pe surse și susține următorul fapt: Plus Bistrița-Năsăud a făcut contestație la rezultatul votului pentru desemnarea celui care va ocupa primul loc la Camera Deputaților. Cei de la PLUS susțin că ar fi fost niște vicii de procedură și, care ar fi prejudiciat numărul de voturi acordat fostului lider al PLUS, acum co-președinte al USR-Plus, Lorant Sas.

În acest context, sursele noastre spun că, deocamdată, Lorant Sas l-a înlocuit pe Lorand Toth pe locul 1 la Camera Deputaților. Precizăm că, cei din USR au depus o contestație care vrea să blocheze contestația PLUS

Reamintim că: Duminică, 11 octombrie 2020, s-au organizat alegeri interne în cadrul USR PLUS Bistrița-Năsăud pentru desemnarea candidaților pentru alegerile parlamentare. Pe sistemul ”Mulți chemați, puțini aleși”, electorii USR-Plus au decis să schimbe macazul, astfel că, deputatul Cristina Iurișniți, deși și-a depus o nouă candidatură pentru a fi desemnată nu a primit decât 80 de voturi. Același lucru s-a întâmplat și la Cluj, acolo unde deputatul Ungureanu și senatorul Goțiu nu au mai primit locuri eligibile pe liste.

De altfel, desemnarea lui Lorand Toth pentru ocuparea primei poziții pe lista USR-plus la Camera Deputaților s-a făcut prin vot, 265 de ”alegători” votând pentru co-președintele USR Bistrița-Năsăud. Pe locul 2 se situează Lorand Sas, co-președintele USR-Plus cu 241 de voturi iar pe 3 un alt membru Plus, Alin Dolha cu 92 de voturi pentru.

 

 

Comentarii

Marius Conon

17.10.2020 13:10

Nu hiptsereală, Rian, ci doar mănăreli de căcat și țigăneală. Le-am surprins din primele mele zile în usri. Trist e că unii membri ok nu reacționează la timp (nu m-au susținut atunci când am pus degetul pe rană), tac sau tresar mult prea târziu și stingher când nu mai e nimic de făcut. Poate au senzația că îi vor sprijini unii și alții dar dacă ei nu au făcut-o la timp pentru ceilalți incomozi... Azi altfel vorbeam despre un primar ca mine sau, în cel mai rău caz, viceprimar... :) 

Adauga comentariu