Harta cetățeniilor de onoare ale președintelui de Bistrița-Năsăud: RODNA – a 8-a bifă județeană! Radu Moldovan ajunge la „level 9”, căci există și o bifă internațională

Dacă și-ar fi măsurat plimbările cu ajutorul aplicațiilor care socotesc pașii, Radu Moldovan ar fi realizat un record în acest weekend! Mai că am putea spune că l-a bătut pe Ioan Oltean la capitolul „fuga județeană”, fostul lider protocaliu fiind cunoscut pentru apetitul său în a străbate județul „la pas”.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a reușit în acest weekend să fie omniprezent, punctând la evenimente desfășurate chiar și la peste 100 de kilometri unul față de celălalt. Astfel, Radu Moldovan și suita au făcut act de prezențăla Tășuleasa, în Pasul Tihuța, acolo unde a avut loc celebrul maraton Via Maria Theresia, apoi a „zburat” la Târlișiua, mai bine zis în Dealul Șpanului, acolo unde Festivalul Dorului îi poartă semnătura.

Finalul de weekend l-a prins în comuna Rodna, acolo unde au avut loc Zilele Comunei. Obosit după alergătura prin județ, Moldovan a fost surprins (din nou!) atunci când primarul Tinu Grapini l-a omagiat cu cel de-al 8-lea titlu de „Cetățean de Onoare” din panoplia județeană.

Totalul titlurilor obținute de președintele CJ BN este însă 9 (nouă), căci a obținut și un titlu „internațional”, frații moldoveni din Raionul Glodeni, Republica Moldova, oferindu-i recunoașterea eternă la inaugurarea stadionului orășenesc, acesta fiind reabilitat cu bani bistrițeni.

Adauga comentariu