HANDBAL: Victorie frumoasă și necesară a bistrițencelor la Craiova! Gloria 2018 s-a impus grație unui joc tactic bine organizat de Horațiu Pașca

Meciul care a contat pentru etapa a 7-a a Ligii Florilor între SCM Craiova și Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a fost câștigat de handbalistele noastre în urma unui joc matur și bine calculat. Scor la final: 22 – 19!

Horațiu Pașca a reușit o mobilizare a echipei după o perioadă mai puțin fastă și a profitat de o pasă mai proastă a craiovencelor. La pauză bistrițencele conduceau cu un gol, 10-9, iar după revenirea de la vestiare diferența a ajuns chiar și la 5 goluri.

Szilvia Szabo a „reușit” și două eliminări de două minute consecutive în doar 5 minute, iar Horațiu Pașca a riscat în momentele eliminărilor prin scoaterea poratrului și înlocuirea acestuia cu un jucător de câmp.

Victoria de la Craiova cântărește mult atât în moralul echipei, cât mai ales în clasament, după acest pas dificil fiind programate alte trei meciuri extreme cu Minaur, Zalău și CSM București.

Bistrița a mai beneficat de un „avantaj” la Craiova, iar acesta s-a numit „Peluza albastră” – galeria bistrițeană fiind mai vocală decât cei aproximativ o mie de spectatori olteni.

Adauga comentariu