HANDBAL: Încă o victorie la limită a Gloriei – 25:24 cu CSM Slatina

Sala Polivalentă din Bistrița a fost gazda meciului dintre Gloria 2018 și CSM Slatina, meci desfășurat în cadrul etapei cu nr.XVII din Liga Florilor. Partida a fost arbitrată de C.Nastase(B)/S.Stancu(BZ) iar observator a fost V.Dobre(B).

Elevele lui Horațiu Pașca au fost conduse la pauză de oltence cu scorul de 14-12, iar scorul final, stabilit în ultima secundă de joc, a fost 25-24 în favoarea handbalistelor din Bistrița.

Szilvia Szabo a fost principala marcatoare a Gloriei, acesta reușind să înscrie 11 din cele 25 de goluri ale gazdelor. Pentru Gloria au mai marcat Elena Daniela Tudor și Daniela Rațiu (câte patru goluri fiecare), Andreea Bărbos – două goluri, iar Elena Dincă, Laura Pristavița, Almudena Rodriguez și Bianga Zegrean câte un gol.

Din lotul oltencelor s-au evidențiat Ștefania Lazăr (5 goluri), Iulia Andrei și Elena Stoicănescu (câte patru goluri fiecare).

În ultimele cinci partide desfășurate între cele două echipe până la flurierul de începere al meciului de sâmbătă, 23 februarie 2019, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a reușit să câștige patru meciuri, Slatina având un singur câștig de cauză.

După acest meci Gloria se instalează cel puțin temporar pe poziția a V-a cu 24 de puncte (brașovencele de la ASC Corona 2010 încă nu au jucat – 22 p.), iar oltencele rămân pe poziția a X-a cu 17 puncte, dar cu un meci în plus disputat.

Adauga comentariu