HANDBAL: Gloria 2018 și-a aflat adversarul din sferturile de finală ale Cupei României – fetele lui Tadici de la Zalău! Vezi istoricul ultimelor întâlniri dintre cele două echipe

După meciul câștigat relativ ușor în Giulești, handbalistele conduse de Horațiu Pașca vor da piept pe semicerc cu mașina de handbal scornită de Gheorghe Tadici, chiar acasă la zălăuance, într-un meci ce va decide care dintre cele două echipe vor intra în careul de aur al handbalului feminin românesc.

În acest sezon al Cupei României Fan Courier la handbal feminin HC Zalău a trecut de Știința Bacău (36-32) și de Gloria Buzău (27-22), iar Gloria 2018 de CS Dacia Mioveni 2012 (27-15) și de CS Rapid București (24-18).

Celelalte meciuri programate pentru sferturile de finală sunt:

SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Galați

AHCM Slobozia – CSM București

CS Măgura Cisnădie – CSU Cluj-Napoca

În ultimele cinci partide desfășurate între cele două formații în Liga Florilor, patru întâlniri au fost câștigate de handbalistele din Zalău, un singur meci fiind la dispoziția bistrițencelor, fiind vorba de partida desfășurată pe teren propriu în data de 7 matrie 2018, atunci când „gloristele” au învins cu scorul de 22-19.

Meciul din sferturile de finală dintre cele două echipe va avea loc în data de 31 martie la Zalău, în sala care poartă numele antrenorului Gheroghe Tadici, cu începere de la orele 17:30. Meciul va fi transmis în direct la TVR.

 

 

Adauga comentariu