HANDBAL: Gloria 2018 iese cu fața curată din provocarea etapei a XV-a cu două indisponibilități și golgheterul în echipa adversă

Miercuri, 30 ianuarie, în Sala Polivalentă din Bistrița, s-a disputat un meci pe care mulți l-au văzut pierdut de gazde înainte de primul fluier. Gloria 2018 a întâlnit pe teren propriu ocupanta locului III din Liga Florilor, Măgura Cisnădie, echipă la care a plecat de curând Oana Țiplea, golgheterul bistrițencelor.

La pauză bistrițencele conduceau cu scorul de 17:14, dar acest fapt nu a „liniștit” spiritele nici pe suprafața de joc, nici în tribune și nici în mintea specialiștilor deoarece elevele lui Horațiu Pașca au mai avut meciuri „la mână” în prima jumătate, dar le-au scăpat „printre degete” până la final.

Nu a fost cazul în această partidă chiar dacă două jucătoare de bază au fost indisponibile pentru meci, fiind vorba de Andreea Tetean și Paula Garcia Avila, ambele cu probleme medicale. Meciul s-a terminat cu scorul de 29-25 în favoarea gazdelor, Gloria 2018 fixându-se pentru moment pe locul 7, urmând un meci relativ ușor, la Cluj-Napoca, în compania „Universității” (locul 12) sâmbătă, 9 februarie, de la ora 11.00, meciul fiind transmis de TVR 2. Fetele lui Paşca vor evolua la Bistriţa abia pe 24 februarie, de la ora 19.00, într-o partidă jucată contra CSM Slatina.

Au marcat pentru Gloria 2018: Valentina Ardean Elisei (8), Almudena Rodriguez (5); Nicoleta Dincă (4), Daniela Rațiu (4), Laura Pristăvița (3), Andreea Bărbos (3); Magdalena Paraschiv (1) și Szilvia Szabo (1).
În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 11 din cele 33 de mingi trimise de jucătoarele oaspete pe poarta sa, având un procentaj de 33 %.

Adauga comentariu