HANDBAL: Gloria 2018 câștigă cu emoții la Cluj-Napoca și își menține istoricul pozitiv în fața „universitarelor”

Ultimele șase partide disputate între CSU Cluj-Napoca și Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au avut un singur câștigător, bistrițencele furând punctele inclusiv pe terenul clujencelor. În partida disputată sâmbătă, 9 februarie, la Cluj-Napoca, „gloristele” erau aproape de a pierde acest istoric.

Meciul jucat în cadrul etapei a XVI-a a Ligii Florilor a debutat în avantajul oaspetelor, Gloria reușind să se desprindă la un moment dat la patru goluri diferență. La pauză însă s-a mai redus din diferență, bistrițencele intrând la vestiare cu un gol în fața clujencelor 17:16.

În partea secundă a partidei jocul s-a echilibrat, jucătoarele gazdă fiind mai active pe teren. Evoluția scorului a fost una cu emoții pentru Horațiu Pașca, antrenorul handbalistelor de la Gloria, căci nu s-a mai reușit o detașare evidentă.

Finalul meciului a surprins clujencele în atac, la un pas de egalare, dar spre bucuria jucătoarelor de la Gloria, meciul s-a încheiat fără gol în ultima fază, astfel Gloria învinge pentru a șasea oară CSU Cluj-Napoca, această partidă având rezultatul final 28:27.

Pentru Gloria au marcat: Valentina Ardean Elisei (10), Andreea Tetean (6), Nicoleta Dincă (5) , Laura Pristăvița (4), Almudena Rodriguez (1), Daniela Rațiu (1), Bianca Zegrean (1).

Următorul meci se va disputa pe terenul propriu, duminică 24 februarie, ora 19:00, în compania CSM Slatina.

Adauga comentariu