HAIDEȚI SĂ ÎMBRĂȚIȘĂM VIRUSUL!

Fraților, eu zic că cea mai bună soluție pentru țara asta este să ne predăm și să primim, cu sufletul deschis, virusul în mijlocul nostru. Haideți să-i arătăm virusului cât de ospitalier este acest popor! Să-l punem la masă, să-l omenim, să-i dăm de mâncat și de băut, că poate nu-i chiar așa rău, deși a omorât sute de mii de oameni.

Problema națională este acum că de ce ne ia, dom'ne, temperatura când intrăm în magazine? Cine le dă, dom'ne, dreptul unor angajați de la supermarket, fără pregătire medicală, să ne bage un cip în cap cu termometrul?

De parcă părinții acestor români războinici aveau pregătire medicală când le luau temperatura, în copilărie. Dar nu, frate, că totul e o conspirație mondială prin care Bill Gates vrea să ne bage cip-uri în creier!

De aia zic, dacă ne e atât de greu să suportăm un termometru în față, haideți să ridicăm steagul alb și să capitulăm în fața virusului. Haideți să ne prindem de mâini și să dansăm hora unirii cu virusul. Haideți să dansăm meniaito și dansul pinguinului împreună cu virusul! Poate virusul ăsta e sufletul petrecerii și o să ne super distrăm cu el!

„Să ne mai lase, domne, în pace cu restricțiile lor! Ne-au ținut două luni în casă, iar acum nu putem face și noi un chef în aer liber, să ne simptem bine? Merităm să ne înghesuim zeci de oameni la distracție, suntem eroii izolării!”

Dacă ne e atât de greu să înțelegem importanța distanțării sociale, haideți să nu ne mai chinuim cu ea. Haideți să ieșim pe străzi, să ne îmbulzim, să ne îngrămădim, să ne înghesuim, să ne îmbrățișăm și să ne sărutăm pasional! Ce se poate întâmpla? Poate toată planeta asta a înțeles greșit și avem de-a face, de fapt, cu un virus de treabă, care doar vrea să supraviețuiască și el, săracul. Că mai omoară niște oameni în procesul lui de supraviețuire, astea sunt victime colaterale. Dar poate și virusul ăsta are un suflețel și nu se gândește nimeni la el!

„Cât o să ne mai oblige ăștia să purtăm măști? Oricum sunt inutile și multă lume le poartă la mișto, sub față. Nu mai putem cu măștile! De ce trebuie să le purtăm, dacă e stare de alertă și a venit căldura? E o conspirație ca să ne țină fețele acoperite și să nu vadă lumea cât de frumoși suntem!”

Haideți să ne dăm măștile jos și să facem sex neprotejat cu virusul! Haideți să facem streaptese la fețe și să umblăm dezgoliți. Haideți să facem dragoste cu virusul!

Haideți să fim indecenți și să lăsăm virusul să ne sodomizeze. Haideți să tragem, cu pasiune, aer în piept și să lăsăm virusul să ne binecuvânteze trupurile. Să-l lăsăm, de bunăvoie, să ne transforme organismele în casă dulce casă. Să-l lăsăm să se instaleze comod în noi, să-și decoreze casa și să trăim fericiți împreună.

Ce se poate întâmpla? În cel mai rău caz, murim, dar măcar am luptat pentru libertatea și drepturile noastre!

Comentarii

Marius Conon

19.05.2020 13:28

Neprofesionist și foarte-foarte slab, spre zero, construit acest text. Nici nu mai contează dacă intenționat sau din contră.

Adauga comentariu