Groapa lui Cilica de pe Bulevardul Decebal din Bistrița, în care s-a sădit un pomișor, a fost reparată în regim de urgență!

În cursul zilei de ieri, 14 martie, un bistrițean supărat pe starea jalnică a drumurilor din oraș, a plantat, în semn de protest, un arbust într-o groapă din mijlocul Bulevardului Decebal.

Florin Cilica, un dement frumos al eterului, „funcționar” la un post de radio din Bistrița, și-a făcut o gaură în bugetul propriu, de 16 lei, pentru a astupa o altă gaură, din mijlocul orașului, prin plantarea unui arbust de cătină.

La nici o zi după evenimentul care a fost filmat și postat pe facebook, autoritățile locale s-au „autosesizat” și au purces la repararea gropii respective. Florin Cilica, auzind vestea mare, s-a deplasat la fața locului pentru a vedea minunea cu ochii săi.

„Da! Într-adevăr, au reparat groapa! Nu e chiar gata lucrarea, dar importat este că mesajul meu a ajuns acolo unde a trebuit. Am o rugăminte pentru domn primar: Domnu primar, ai să-mi dai 16 lei pentru că am cheltuit cu pomu și cu pământu și cu tăte cele!” – a comentat Cilica.

 

Video: facebook/florin.cilica

 

Adauga comentariu