Grav accident de circulație la Beclean, în intersecția cu drumul către Braniște! Două victime au rămas încarcerate (FOTO-VIDEO)

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în orașul Beclean, în intersecția cu strada Ion Creangă, drum ce duce către Braniște.

Este vorba de un camion și un microbus care s-au colizionat, iar în urma acestui accident au rezultat trei victime, dintre care două au rămas încarcerate. Traficul și așa greoi în zona respectivă, a fost blocat.

Șoferul microbuzului, un bărbat de 21 de ani, a rămas prins în cabină între bord și scaun. Acesta a fost extras de echipajul de la descarcerări după ce au fost îndepartate elementele de caroserie contorsionate, ulterior fiind predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD.

A doua victimă încarcerată este o femeie de aproximativ 18 ani care se afla pe locul din dreapta șoferului microbuzului. Și aceasta a fost scoasă de pompieri și predată echipajelor medicale.

Șoferul camionului era în afara mașini, conștient cooperant, fără leziuni vizibile, conform comunicărilor ISU BN.

UPDATE IPJ BN:

În Beclean, un bărbat de 40 de ani, din Bata, care conducea o autobasculanta, a ieșit de pe strada Ion Creanga cu intenția de a pătrunde pe DN 17 și nu a acordat prioritate unei autoutilitare care era condusă pe directia Dej-Bistrita, de un tanar de 22 de ani, din județul Neamț.

În urma accidentului șoferul autoutilitarei și o pasageră au fost răniți.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06mg/l alcool pur in aerul expirat (sub limita de contravenție) pentru cel din Bața.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.

Circulatia pe DN 17 a fost blocata pentru aproximativ o ora, fiind deviata pe ruta alternativă.

 

Foto-video: ISU BN, IPJ BN

 

 

Adauga comentariu