Gloria 2018, meci de antrenament la Timișoara, în șaisprezecimile Cupei României! Fetele lui Pașca înving studentele bănățene cu scorul de 46 – 25

Ajunse la Timișoara direct de la Odense, acolo unde au disputat un meci greu în grupa C a Cupei EHF, handbalistele Gloriei 2018 au reușit un rezultat care nu mai are nevoie de prea multe comentarii: CSU Universitatea de Vest Timișoara – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – 25-46!

Meciul a fost disputat în cadrul șaisprezecimilor Cupei României la handbal feminin. Ce-i drept, fetele lui Pașca nu aveau emoții legate de această partidă, dar a contat enorm de mult deplasarea la Timișoara în alt context.

Jucătoarele Gloriei trec prin cea mai dificilă perioadă a clubului, echipa fiind prezentă activ în trei competiții importante, cu partide disputate aproape una după alta. Este vorba de Liga Florilor, Cupa României și Cupa EHF.

Gloria 2018 a făcut deplasarea la Timișoara direct de la Odense, via Munchen, acolo unde au întâlnit echipa locală în cadrul grupelor Cupei EHF. Meciul de la Timișoara a contat pentru o altă competiție importantă în care este angrenat clubul bistrițean, Cupa României, calificarea în Final 4 fiind un deziderat al echipei.

Urmează din scurt un alt meci important pentru Gloria 2018, cel de acasă cu Odense, liderul grupei C, duminică 26 ianuarie.

S-au mai calificat în optimile Cupei României la handbal feminin: CSM București, SCM Gloria Buzău, CSM Roman, CSU Cluj-Napoca, CS Minaur Baia-Mare, HC Dinamo București, CS Dacia Mioveni, AHCM Slobozia, HC Dunărea Brăila, CS Rapid BucureștiSCM Craiova, CSM Slatina, SCM Rm Vâlcea.

 

Adauga comentariu