Ghici cine vine la primărie... Post cu dedicație scos de ochii lumii la concurs: șef serviciu turism – salariu de 8.000 lei

Vuieșe primăria de se aude din Turnul Sașilor, cum că postul scos la concurs de mai marii srl-ului numit Primăria Bistrița, cel de șăf peste turism și sport, unde vin cam 80 de milioane lei vechi pe lună, s-ar fi dat înainte de definitivarea concursului.

Inclusiv condițiile de participare seamnă izbitor cu cv-ul celui ce trebuie să-și adjudece scăunelul de șefuț. Spicuim din condițiile de participare la concursul pentru ocuparea postului de șef serviciu turism și sport din cadrul Primăriei Bistrița, clasa I, grad II: „să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental – ştiinţe inginereşti”, sau „vechime minim doi ani în specialitatea dobândită”.

Gurile rele din aceeași instituție spun că profilul candidatului perfect se potrivește cu cel al ginerelui fostului șef al Finanțelor bistrițene – Gheorghe Sabău, consilier local, vicepreședinte PSD, șeful pensionarilor sociali-democrați, personaj ce a fost subiectul unui scandal legat de abuz în serviciu, rambursare ilegală de TVA.

Ginerelul este un actual angajat al Primăriei, chiar în serviciul pe care-l dorește sub stăpânire – Cornel Ormenișan. Acesta nu lucrează singur acolo, fiica lui Sabău, Andrada Ormenișan îi ține de urât, că doar n-a despărți Primăria o așa familie frumoasă: tată, fiică și ginerel!

Nu contestă nimeni calitățile profesionale ale celor trei membrii de familie bugetară și nu contenstăm nici măcar moralitatea dedicației postului respectiv. Nu ne obosim! Ce ne deranjează este setea prin care anumite personaje aflate la final de carieră încearcă să-și implanteze odraslele în funcții, obișnuință a anumitor personaje ce se ține ca râia de broască. Nici măcar nu suntem siguri că odraslele chiar vor așa ceva, dar cu ordinul lu` tata socru` nu te pui!

Vom vedea ce se întâmplă după data de 12 ianuarie când este programată proba formală, cea a interviului, proba scrisă fiind deja dată în data de 8 ianuarie.

Succesuri!

Erată: Probele pentru concurs sunt planificate pentru zilele de 8 și 12 februarie 2012!

Comentarii

coco

09.01.2018 18:53

Cum adică, nu se cer studii in turism,nu asa ar fi normal??

Oltean

09.01.2018 20:04

Dacă acest post e dedicat .... ma întreb oare cel de director la Poliția Locală pentru cine este pregătit ?!!? 

Manila

17.01.2018 23:19

Deznodamantul concursului, va rugam... Ca e 17 ianuarie 

Adauga comentariu