Gest rar de recunoștință pentru pompierii-salvatori de la Sângeorz Băi: Lelea Floare a lui Șarmanic le-a tricotat și dăruit din inima ei mare 40 de ciorapi din lână

Rare sunt în aceste zile gesturile de reunoștință sau oamenii buni, dar, încă mai avem scăpare: O femeie din orașul Sîngeorz Băi, Lelea Floare a lui Șamanic a tricotat 40 de perechi de ciorapi din lână pe care i-a dăruit pompierilor-salvatori.

 

Cum s-au întâmplat toate acestea, ne spun chiar pompierii-salvatori de la ISU Bistrița-Năsăud

 

”Ne-am topit ❤️

- Vasilică, musai să vii până la mine, că am ceva pentru tine, pentru voi!” îi spune Lelea Florea peste gard, colegului nostru, Vasile Larionesi - pompier salvator în Sângeorz Băi.

- Ce s-a întâmplat, lele Floare? Totul e in regulă? Vă doare ceva ?

- Nu, dragul dragul mamii. Nu mă doare nimic. Cu ajutorul lui Dumnezeu, v-am făcut la toți, ștrimpi (nr. șosete) de lână, că vine frigul pe noi și tare va prinde bine. Că știi de la picioare te ia frigul și n-aș vrea să vă betejiți!

- Vai lele Floare, dar dumneata ai muncit mult și bine la atâtea perechi pentru noi...

- Să vă dea Dumnezeu sănătate că ne apărați de foc și de necazuri!

Ca să nu o supere pe vecina de peste drumul subunității, Vasi a trecut strada, cu genunchii moi, și a primit cadoul - 40 de perechi de ciorapi de lână, făcuți manual de lelea Floare a lui Șarmaric, cum o cunosc toți sângeorzenii..

Doamnă, gestul și grija dumneavoastră pentru pompierii militari sângeorzeni ne onorează! Vă mulțumim din suflet !”

 

Comentariile sunt de prisos. Cum spuneam: încă mai avem scăpare!

Adauga comentariu