Gata, așteptarea a luat sfârșit! KFC s-a deschis la Bistrița!

După îndelungate și plictisitoare așteptări, cei de la KFC din Bistrița au catadicsit să-și deschidă restaurantul.

Inițial, inaugurarea primului restaurant de acest gen din Bistrița trebuia făcută odată cu inaugurarea B1 Shopping Center, mall-ul bistrițenilor. Dar în acel moment, noiembrie 2017, clădirea KFC era trecută puțin de stadiul de fundație. Reprezentanții B1 susțineau atunci că restaurantul va putea fi folosit din luna februarie 2018. Nici atunci însă nu a fost gata construcția, drept pentru care s-a mai prelungit așteptarea până în preajma Sărbătorilor de Paște. Bineînțeles, nici atunci, pofticioșii bistrițeni nu s-au putut bucura de recunoscutele buckett-uri.

 

De atunci, s-a instaurat „silentio stampa”. Nicio informație nu a mai fost vehiculată în spațiul public, nimic nu a mai transpirat din interior. Până acum 10 zile, când un reprezentant al KFC a declarat pentru Știri de Bistrița că „deschiderea se va face cu siguranță săptămâna viitoare”.

 

Conștiincioși cum ne cunoașteți, i-am vizitat aproape în fiecare zi. Deși, atât interiorul cât și exteriorul erau pregătite, restaurantul nu s-a deschis. Unul din probabilele motive ar fi fost lipsa de personal. Într-un final, azi, 23 aprilie, după mai bine de cinci luni de „salivare” din partea bistrițenilor, KFC și-a deschis porțile.

La nivel mondial, KFC face parte din grupul Yum! Brands, grup ce mai deține alte două lanțuri de restaurante de tip fast-food, Pizza Hut și Taco Bell. Kentucky Fried Chicken (KFC) are ca simbol imaginea colonelului Sanders, un personaj aparte în istoria fast-food-ului american. Restaurantele KFC au intrat în România în anul în 1996, în sistem de franciză, aduse de compania US Food Network, aflată în portofoliul grupului Altrom, controlat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu. Restaurantul din Bistrița este unul de tip drive-in.

 

Mic dejun la KFC”, la 10,90 lei, „Meniu 5 hot wings” - 17 lei, „Meniu pentru copii” (include o jucărie) - 10,50 lei sau „So good bucket”, la 38 de lei, sunt doar câteva dintre specialitățile pregătite pentru bistrițeni. Restaurantul va fi deschis zilnic, între orele 7.00 și 24.00. Serviciul drive-in va fi disponibil non-stop.

 

Poftă bună!

Comentarii

Gheorghe

25.04.2018 00:10

Sa vedeti ce repede o sa muriti voi acuma din cauza KFC, McDonald's si Burger King.... nu glumesc, fiindca asa sentimpla si la noi in State - oriunde criminalii astia merg, lumea da ortul foarte repede - las co sa vedeti, din pacate!!!! Si nu uitati - America este cea mai grasa si bolnava tara din lume din cauza acelor 3 nume deasupra!!!! Eu is in State de 41 de ani - stiu ce vorbesc!! 😡 😡 😡 😡

Gheorghe

25.04.2018 14:06

Se vedeti ce repede o sa muriti voi acuma din cauza KFC, Burger King si McDonald's .... nu glumesc, fiindca asa sentimpla tot timpul la noi in State. Oriunde criminalii astia merg, lumea da ortul foarte repede. Las co sa vedeti din pacate. Nici mucegaiul nu se prinde de carnea si piinea lor - asa de otravite sint mincarurile astea a lor. Si nu uitati - America este cea mai grasa si bolnava tara din lume, din cauza celor 3 criminali de mai sus!!!! Eu sint de 41 de ani in State (taical meu sa nascut in Bistrita si eu in Nasaud) - stiu ce vorbesc, credetima!!

Gheorghe

30.04.2018 18:53

Ce, redactia nu vreti sami publicati ceam scris eu aici last week?? Nu vrei sai spui publicului ca mincarea asta ii omoara, cum ii omoara la noi in State????, cas de 40 de ani acolo si vad totul!!!! Numa dupa bani mergeti toti - ce criminali sinteti - fuck you all - a bunch of assholes you are!!!!

Adauga comentariu