Gara din Bistrița, exclusă din oferta CFR de Valentine’s Day. În schimb, clujenii se vor putea ,,îndrăgosti" de un bilet redus până la Timișoara

Fie că e vorba de Valentine’s Day, fie că e vorba de Dragobete, bistrițenii atinși de săgeata lui Cupidon nu pot beneficia de oferta CFR Călători, care pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți/parteneri de călătorie cu trenul, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2018. 

„Plimbaţi-vă în doi!!Jumătate tu, jumătate noi!” este motto-ul acestei inedite promoții. Reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

Oferta este disponibilă doar la casele de bilete din staţiile CFR și se aplică doar pentru anumite trenuri, printre care și trenurile InteRegio care circulă pe relația Cluj-Napoca- Timișoara Nord.

Cuplurile de îndrăgostiți sunt așteptate în 14 și 24 februarie în Gara de Nord pentru a-și declara iubirea la megafonul care, în mod normal, anunță sosirea s-au plecarea trenurilor. 

 

Adauga comentariu