Gabriel Oprea reîncălzește o zamă și la Bistrița: UNPR-ul local, cu același Grig Iuga pe metereze!

Ciorba reîncălzită a generalului Oprea se vrea a fi o supă-cremă de ciuperci apărute după ploaia plecării și apoi a revenirii acestuia la cârma UNPR. La Bistrița entuziasmul celor peste 5.000 de susținători din trecut s-a rezumat la un 30 de simpatizanți rămași de și în rezervă.

Partidul rezerviștilor, iar aici vorbin de cei cu grade serioase pe umere, s-a reactivat tocmai în prag de campanie electorală. UNPR încearcă o revenire pe scena politică românească, iar în acest sens vectori de imagine precum Anghel Iordănescu sau Ilie Năstase (ambii generali) sunt folosiți pe post de magnet.

Inițial și la Bistrița au fost anunțați cei doi generali, mulți dintre cei 30 de simpatizanți UNPR din județ prezenți la o întâlnire cu staff-ul central fiind veniți pentru a-i vedea și întâlni pe Iordănescu și Năstase. Alături de generalul Gabriel Oprea, președintele revenit al UNPR, au mai fost și alți rezerviști din conducerea națională a partidului, precum și pionii principali din structura județeană, Grigore Iuga fiind și acum considerat lider local.

Întâlnirea membrilor și a simpatizanților cu conducerea partidului a avut și momente de reproș politic venit tocmai din partea liderilor, aceștia bătând obrazul consilierilor locali UNPR care nu au venit la întâlnire:

„Oameni ăștia au venit de departe să se întâlnească cu noi. Avem 20 de consilieri locali și mulți nu au ajuns la întâlnire. Nu e frumos, că se ia o simbrie ca și consilier local, iar acolo au ajuns datorită încrederii și susținerii venite din partea acestor oameni” – a fost reproșul lui Iuga către cei absenți, personaj care dăduse între timp o tură și pe la PMP.

Ceea ce nu se mai ia în calcul este faptul că mai bine de doi ani, acei consilieri locali, precum și restul membrilor de partid sau simpatizanți, au fost lăsați de izbeliște, părăsiți și ignorați tocmai de conducerea care acum le reproșează o absență.

Adauga comentariu