Futilitatea ședințelor foto ale viceprimarului Niculae: își asumă merite, dar nu își asumă nereguli!

Viceprimarul Cristian Niculae și-a reluat penibilele vizite în teren, acolo unde există șantiere, bineînțeles cu fotograful adiacent. Faptul că acesta merge pe teren este cât se poate de lăudabil, e bine și pentru sănătate, iar dacă mai și rezolvă câte ceva, asta deja se apropie de fișa postului. Dar...

Futilitatea fotografiilor postate de vicele clown este întărită de comentariile celor care „beneficiază” de lucrările la care Cristian Niculae merge pentru poze. Astfel de cazuri s-au semnalat în urma vizitei acestuia la șantierele deschise pentru reabilitarea termică a blocurilor, acolo unde cetățenii i-au mai adus în vedere și alte chestiuni ce nu se pot vedea în pozele de narcisismum cum laude.

„Domnule Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița, va adresez o intrebare: Pe cine reprezentati? Intuiesc raspunsul. Bineinteles sunteti reprezentantul cetateanului, al alegatorilor. Multumim pentru reprezentare, pentru felul cum va preocupa problemele noastre. De cand a inceput reabilitarea nu v-ati deplasat in teritoriu, cu toate ca am facut numeroase sesizari. Veniti la final sa va impaunati cu realizarile. Nu stiti ce lucrare de nimic a fost executata ne spuneti doar ca ,,trebuie sa multumim primariei, ca asa bloc frumos nu am avut".
Va intreb din nou: fondurile cu care primaria contribuie la reabilitare de unde sunt? Nu cumva din taxe si impozite platite de cetateni? Apartamentele reabilitate acum au fost in proportie de 40% reabilitate in regie proprie. S-a dat jos tot ce am construit noi si ne-ati aruncat banii si munca la gunoi. Dar ne spuneti ca trebuie sa fim recunoscatori. Lucrarile s-au executat asa cum se executa toate pe bani publici, de mantuiala. Multe lucrari prevazute in Ghidul ADR nu s-au executat si nici nu se vor executa. Asta e, macar estetic arata bine, dupa cum ziceti.
Si apropo, o sa punem mana de la mana si o sa adunam si mizeria lasata de constructori in jurul blocului, o sa mai reparam pe ici pe colo, prin punctele esentiale, ce nu a facut executantul, stati linistit, suntem gospodari. Si la viitoarele alegeri tot mana de la mana o sa punem, o sa va acordam trei voturi...pe acelasi buletin de vot, poate asa ajungeti primar si o sa va creasca interesul pentru problemele cetatenilor”
– a comentat un cetățean nemulțumit de lucrările mai sus menționate.

Și alți cetățeni au ridicat problema gunoaielor lăsate de muncitori în urma lor în timpul și mai ales după finalizarea lucrărilor respective, problemă la care Cristian Niculae se repetă ca un patefon stricat ”Este obligația constructorului sa facă această curatenie finală, fără să vrea să vadă realitatea, adică mizeria care încă tronează după șantiere.

Nici celelalte probleme ridicate de cetățeni nu au primit răspunsuri, sau dacă le-au primit au fost ornate de o aroganță stupidă (de la cine s-o fi molipsit, oare?). Unul dintre proprietarii prezenți la momentul ședinței foto a vicelui l-a întrebat cum se poate rezolva problema sârmelor pentru uscatul rufelor, răspunsul lui Niculae fiind: ”de ce nu va cumpărați un apartament în care să vă uscați hainele?! Să fiți mulțumiți că s-a izolat blocul și că arată bine”.

În concluzie, dragi cetățeni, dacă vă veți întâlni cu acest personaj ilar prin preajma unor șantiere sau lucrări, vă rugăm nu-l deranjați! Acesta execută un shooting, adică o ședință foto, care nu are nici o treabă cu problemele cetățenilor. Oricum nu este pregătit să vă răspundă concret la nemulțumiri, el așteaptă laude și pupături de mâini și tălpi!

Comentarii

Dodon

11.11.2018 19:04

Bravo domnule vice  Niculaie, cu putin noroc si cu ajutorul celor mai mari RM, inclusiv a expertilor ve ti reusi.Succes

Adauga comentariu