Funcția de manager al Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc” a fost scoasă la concurs. Contractul de management este pe 3 ani cu un salariu lunar de 12.000 de lei

Consilierii locali bistrițeni sunt chemați joi, 28 ianuarie, de la ora 16.00, la ședința ordinară de consiliu municipal, pe ordinea de zi fiind trecute numai puțin de 25 de proiecte de hotărâre. Printre acestea, la numărul 17, figurează și cel cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management, a condițiilor de participare la concurs și a caietului de obiective, în vederea ocupării funcției de Manager la Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc” Bistriţa, initiator fiind primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc.

CONTEXT: Concret, după expirarea contractului de management, Dorel Cosma a plecat acasă, dar este foarte clar că el va continua să facă management cultural într-o formă sau alta,  interimatul este asigurat de șeful de serviciu Mihai Berbunschi. Sigur, cum în orice raniță de soldat se află un baston de mareșal, Berbunschi își dorește să devină director plin, adică să participe la concursul ce ar urma să fie organizat de primărie.

Printre alte cerințe, cei care vor să se înscrie la concurs trebuie să aibă experiență în domeniul managementului cultural/artistic/managerială de minim 5 ani și să aibă experiență profesională în domeniul de referință de minim 3 ani.

Contractul de management va fi pe 3 ani.

Conform documentelor postate pe site-ul instituției, salariul managerului de la Centrul Cultural Municipal depășește 12.000 de lei.

Deocamdată, în afara lui Mihai Berbunschi care și-a anunțat intenția publică de-a participa la concurs, nu există altcineva care să anunțe acest lucru, dar, sigur, doritorii așteaptă să vadă ce dorește de la ei primarul Ioan Turc.

 

Adauga comentariu