(FOTO-VIDEO) Primăria feat. Aquabis lansează albumul „Ni se rupe de voi” în cadrul Marelui Târg al Bistriței! Atenție, poate conține trivialități!

Impertinența și sictirismul autorităților locale continuă pe străzile municipiului în plin Târg festiv. Intersecția dintre stăzile Titulescu și Dogarilor, o nouă emblemă a orașului, acolo unde niște lucrări fușărite ale regiei de apă aflată sub comenduirea, tutela și directa supervizare a autorităților de stat, Aquabis, au rămas neterminate de o săptămână!

Meseriașii respectivi au avut de lucru la un anumit racord aflat tocmai în intersecția străzilor Nicolae Titulescu și Dogarilor, în imediata vecinătate a Oficiului de Cadastru, artere intesn circulate mai ales în această perioadă a Marelui Târg, fiind căi de ocolire a zonei centrale a municipiului, acolo unde se întâmplă mocangeala.

Dacă e musai, cu plăcere, dar ce facem după remedierea respectivelor defecțiuni? Acoperim groapa cu bolovani, căci pietriș nu poate fi numită umplutura din mijlocul intersecției, apoi lăsăm la dospit încărcătura respectivă care se va mărunți în timp, după ce sute de autovehicule vor trece peste și vor suferii propriile daune, de care oricum nu ne pasă!

Aceasta este modul de lucru al unei regii de stat cu sprijinul și binecuvântarea municipalității! Din păcate, la acest punct de interes local, domnul viceprimar Cristian Niculae nu și-a etalat zâmbetul tâmp în vreo fotografie edificatoare! Nici nu mai are sens să precizăm faptul că Strada Dogarilor este prada lucrărilor acelorași entități bugetare de aproape cinci luni de zile.

Din respect pentru cititori nu am filmat urările de bine ale șoferilor...

 

Comentarii

Marian

31.08.2018 17:30

Daca prefecții ar lua masuri drastice impotriva acestora (primar, viceprimari, directori) unul nu ar misca in front ! Lucrările din banul public s-ar ridica la cel mai înalt nivel ! Dar ei isi bat joc de comunitățile locale. Asta este realitatea !

Adauga comentariu