FOTO: Când se vor finaliza lucrările începute de luni bune ce blochează traficul în Centrul Bistriței fără ca NIMENI să mai lucreze ceva? Domnu` vicele… știți ceva?

De parcă nu e destul de sufocat orașul în mod „natural”, având în vedere numărul de mașini pe cap de locuitor, dar mai există și piedici făcute parcă intenționat tocmai de acei (i)responsabili cu bunăstarea și coordonarea traficului, recte Primăria Bistrița.

Străzile Nicolae Titulescu și Mihail Kogălniceanu sunt întrerupte ca o frază rostită de Dăncilă exact la mijloc. Motivul: lucrări de refacere a dalelor ce datează de câteva luni bune (lucrările, nu dalele) care s-au poticnit la un anumit stadiu pe care nu-l putem aprecia ca fiind final sau în curs de execuție deoarece nu se văd diferențe.

Însemnele Poliției Locale precum și bucăți mari de beton sunt puse a restricționa o parte din trafic exact pe aria de lucru. Numai că lucrători nu există, nepăsarea administratorilor este la nivelul nesimțirii acestora, iar șoferii s-au obișnuit deja cu peisajul. Acesta, peisajul, se poate trece ca punct de atracție, având în vedere faptul că cele două lucrări sunt amplasate la capetele unui pasaj, cel al Brutarilor, numai că nu există încă o poveste de spus celor ce vizitează această zonă.

Având în vedere apetitul viceprimarului Cristian Niculae pentru băgarea în seamă în timpul unor lucrări, îl invităm la un selfie în locurile amintite, poate așa constată și domnia sa dacă sunt sau nu finalizate acele lucrări, în caz afirmativ impunându-se decongestionarea zonei prin scoaterea elementelor în plus. Iar ca peisajul să fie complet, dăm o tură și prin Piața Mică, acolo unde situația este identică: lucrări de schimbare pavele jucăușe estimate pentru 30 de zile expirate deja, zonă blocată, lucrări finalizare, zonă blocată, pavelele tot jucăușe.

Adauga comentariu