A fost prins tâlharul din magazinul Atlantis: este vorba de un tânăr de numai 16 ani! Acesta este bănuit de comiterea tentativei la tâlhărie calificată (VIDEO)

Vânzătoarea dintr-un magazin bistrițean și-a trăit spaima vieții ieri, 11 decembrie, atunci când o persoană cu un cuțit a sărit asupra sa chiar în spatele tejghelei, lângă casa de marcat. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului.

„Polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că într-un magazin din Bistrița, un bărbat a încercat să sustragă bani amenințând-o pe vânzătoare cu un cuțit. Din fericire acesta nu a reușit, însă a fugit de la față locului”, anunța Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Patroana lanțului de magazine Atlantis, Rodica Dobranis, susține faptul că unitățile sale au devenit ținta preferată a hoților și că în ultima perioadă s-au înregistrat mai mute furturi din aceste magazine. Aceasta a făcut publică inclusiv filmarea captată de camerele de supraveghere.

„Într-o societate normală, azi tot bulevardul Decebal și străzile adiacente ar fi fost purecate până în ultimul cotlon în căutarea nenorocitului care mi-a amenințat cu cuțitul o angajată în plină zi, într-un magazin aflat pe o stradă extrem de aglomerată. În lumea anormală în care trăim au venit două echipe de polițiști, unii au luat ceva amprente, alții au luat fata șocată la declarații, au trimis-o la medicul legist, iar ceilalți s-au uitat pe camerele video din magazin. Toți gură cască au plecat pe la casele lor, unii mai intră în magazin și spun un ...,,Doamne ferește, bine că ai scăpat!” și lucrurile își iau cursul firesc, doar vine Crăciunul. Iar nenorocitul, ce azi putea lua o viață, hoinărește nestingherit pe străzi, liniștit cu cuțitul lung în haină. Mai vrea cineva să trăiască aici, că eu nu! Evenimentele urâte ale ultimelor 3 săptămâni sunt prea multe, prea greu de suportat!”, a precizat Dobranis pe facebook.

După ore bune de căutări, polițiștii au identificat tâlharul și au avut o „mică” surpriză: acesta este un tânăr de numai 16 ani!

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au identificat un minor în vârstă de 16 ani, din Bistrița, bănuit de comiterea tentativei la tâlhărie calificată. În prezent acesta se află la audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Adauga comentariu