Florin Cilica, starostele-infractor, si-a batut nevasta gravida de numai 21 de ani si PROPRIA MAMA, luand ordin de restrictie! Nevasta-sa, o copila naiva, nu a mai rezistat si a bagat divort de tembelul care a amenintat-o cu moartea! DOVEZILE!

Florin Cilica este un nimeni in drum in soubizul bistritean, un rahatel de cioara in cel ardelenesc si un zero barat in cel national. Dar nu asta ne intereseaza acum, dragi cititori, ci faptul ca acest dobitoc umbla liber pe strazi si nu e nici la inchisoare, nici la un spital de psihiatrie.

Agresiv verbal, betiv, mitoman, prostoi, obraznicatura, baiatul asta are un CV de infractor pe bune:

- si-a inscenat sinuciderea acum 5 ani, facand o gluma de retard pe facebook, punand sute de oameni sa purceada in cautarea lui, politie, tot tacamul

 

- acum doua luni, idiotul s-a dus la targul de masini din Livezile si a dat live pe Facebook de acolo un "reportaj", jignindu-i pe bietii oameni care isi vindeau masinile si facandu-i bisnitari. Un livezean mai putin tolerant la jigniri l-a batut pe Cilica cu o curea, pana s-a cacat pe el si a ajuns la UPU:

 

- in octombrie 2019, a fost prins mort de beat la volan, a vorbit urat cu politistii si a refuzat sa i se ia probele biologice. pentru asta are dosar penal

 

- si-a batut nevasta si propria mama acum 6 luni. Ce CACAT CU OCHI poti fi sa lovesti o femeie de 21 de ani, gravida cu propriul copil? Ce JEG MORAL poti fi sa iti bati mama, sa o bati pe cea care te-a nascut? Florin Cilica le-a faut pe amandoua. Citam din comunicatul politiei:

"... în perioada 25-26 septembrie 2019. ar fi agresat-o atât pe soția lui, o tânără de 21 de ani, cât și pe mama acestuia, o femeie de 51 de ani, din Bistrița. Totodată, polițiștii au constatat faptul că, în aceeași perioadă, bărbatul ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal și ar fi amenința-o cu moartea pe soția sa”.

 

 

- pentru ca si-a batut nevasta si PROPRIA MAMA, taranoiul din Runcu Salvei, cu studii la forestiera si care se da "persoana publica", cretinul, a luat ordin de restrictie. Pentru ca si-a amenintat sotia de 2i de ani, gravida, si soacra, cu moartea si le-a batut. In general, asemenea ordine de restrictie nu se dau foarte usor, trebuie sa existe dovezi clare ale infractiunii. Au existat. De remarcat ceva din sentinta: papagalul culdus nu a avut bani sa isi plateasca nici macar un avocat, a primit unul din oficiu. Luzarul Cilica!

Ora estimata: 11:00
Complet: Complet nr.2 - Special
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de reclamanta CV-C, în contradictoriu cu pârâtul CF-A. Emite un ordin de protecţie împotriva pârâtului pe o durata de 3 luni, dispunând următoarele măsuri: - obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minim 100 m faţă de reclamantă şi faţă de reşedinţa acesteia - interzice pârâtului orice contact cu reclamanta, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod. Dispune obligarea pârâtului la plata cheltuielilor de judecată în favoarea statului în sumă de 500 lei, reprezentând onorariu avocat Olariu Liviu, desemnat pentru a asigura asistenţa judiciară obligatorie a pârâtului.

 

- ca sa nu ii dea judecatorii 30 de zile de arest preventiv, nevasta de 21 de ani l-a iertat. a fost proasta, caci Florin Cilica, marele credincios ortodox care isi bate MAMA, a revenit cu amenintarile. Cristina, sotia cea tanara si naiva, s-a trezit la timp: dupa ce in septembrie mai depusese o data cerere de divort, retragand-o, ca mai apoi sa ia bataie, acum s-a decis sa mearga pana la capat. Pe 19 mai, Cilica, batausul de femei, are primul termen pe fond la divort:

 

 

Ca sa intelegeti ce baiat vaginificat e acest Florin Cilica, batausul de femei, sa va aratam niste poze si un video cu ipocritul organizand o sceneta-surpriza sotiei actuale, acum 2 ani, inscenand o faza in care ea ar fi trebuit sa il prinda cu alta in pat, dupa care, pisat de emotia intelectualului scenariu, sa o ceara de nevasta. Cilica, daca stergi videoul de la pensata de Georgiana Lobont, sa stii ca il avem salvat si il punem iar.

Priviti "monstra" de taranisme de cacat la care s-a dedat starostele vietii! Cata ipocrizie la bipolarul care acum se pune in genunchi sa o ceara de nevasta si imediat o bate de-i suna apa in cap cu plodul inca in burta! 

 

Analfabetul de la Radio Balada, mare credincios, baga pe Facebook poze emotionante cu pruncul pe care l-a agresat cand era in burta mamei. Pff, in saptamana Mare ai fost mincinos imputit, sa iti dea Dumnezeu dupa suflet, gunoiule!

 

La final, o intrebare pentru Nicu Cioanca, "directorul" Radio Balada. Bine, am putea sa il intrebam pe stapanul lui Cioanca chestia asta, dar omul ala e ocupat cu chestii importante. Nicule, Cilica e imaginea cu care vrei sa asociezi Radio Balada? Adica Radio Balada inca mai pastreaza un infractor ca Cilica in grila?

Comentarii

Daniel

10.05.2020 11:38

Pai si Ci0@nca e de aceeasi speta! Incult, cocalar si smenar! Oare mai umbla cu legitimatia de la politie afisata pe parbriz!?

Taranu

07.08.2020 06:42

Cel mai mare tembel . Sa-l numești, taran" pentru el ar fi o onoare.la fel si cei care îl simpatizează. ar trebui sa-si faca programare la psihiatru

Adauga comentariu