Fiul colonelului Belei, Mihail Elian Ulsamer a murit la București

Bistrița este zguduită în acest moment de o veste tristă: fiul colonelului Belei, Mihail Elian Ulsamer Belei a murit la București în condiții încă necunoscute. Decesul a fost anunțat pe rețelele de socializare, pe pagina lui Mișu Belei de Facebook fiind deja apărute numeroase mesaje de condoleanțe.

"În viață, joacă teatru numai cei care n-au nici un rol..." stă scris pe pagina sa de FB.

Mihai Elian Belei este băiatul din prima căsătorie al colonelului Mihai Belei, fost șef al Serviciului de Pașapoarte, fost căpitan de Securitate până în decembrie 1989. De altfel, Mihai Belei a activat politic în PRM, fiind și candidatul acestei formațiuni politice la fotoliul de primar al Bistriței al acestei formațiuni politice în 2004 și 2008.

De altfel, Mihail Elian Ulsamer Belei a înființat și un ziar on line în Bistrița, ”Bistrița 24”, având și o agenție de publicitate ”Awa Design”, dar și câteva restaurante. Mihail Belei jr. s-a mai ocupat de impresariat în fotbal, drepturile iranianului Thaer Fayed Bawab, fotbalist al Gloriei II în timpul lui Balaur și, mai pe urmă transferat la Gaz Metan Mediaș.

Nu există încă informații asupra motivului decesului, existând zvonuri că acesta s-ar fi sinucis. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Adauga comentariu