Feic niuz a la Doina Pană: „Zi de zi, în mediul online apar noi și noi exemple de manipulare mincinoasă!”

Se spun foarte multe minciuni pă onlainurile dă azi, iar acest fapt este tratat cu maximă seriozitate de către personalitățile marcante ale țării (și ale județului). Manipulările statului paralel au ajuns la un nivel greu de suportat, în cârca celui mai iubit dintre conducători fiind puse multe neadevăruri, fake news-uri, ceea ce l-au și doborât.

Un astfel de fake este și materialul publicat de Comedy Mall în care, printr-un procedeu mârșav de fotoșopare, l-au făcut pe Daddy mason! Doina Pană, deputatul PSD de BN, a dat în vileag porcăria de manipulare ieftină și a deconspirat sursa reală a fotografiei în care se vede clar că Daddy a fost implantat obscen.

Dincolo de faptul că publicația Comedy Mall este una specializată în satiră, fapt recunoscut ulterior de deputatul bistrițean, ideea de a-l transpune pe șeful partidului într-o astfel de situație este una care induce în eroare „înțelegerea publicului larg”.

Cu alte cuvinte, în opinia Doinei Pană, publicul larg este unul posac, inapt pentru satiră, fără nici cel mai fad simț al umorului, adică proști de bubuie! Ca o rezultantă a ceea ce Doina Pană susține, satira, caricatura, pamfletul ar trebui scoase în afara legii, căci induc un neadevăr și bulversează mințile puerile ale votantului „serios”.

Având în vedere cele relatate mai sus, deputatul Doina Pană, împreună cu alte câteva zeci de deputați PSD, au întocmit un proiect de Lege prin care se interzice photoshopul în presă, precum și materialele de tip pamflet/satiră/humor.

(sperăm ca acest ultim fragment să rămână un fake news)

 

Adauga comentariu