Fără vuvuzele și scandări, protestul din fața Primăriei Bistrița a fost mai mult un priveghi. Dar a fost. Oamenii au cerut amânarea dezbaterii bugetului local

Așa nu se mai poate! Altele sunt prioritățile comunității! Sunt două strigăte la luptă care au adunat 64 de persoane în fața Primăriei din Bistrița. Oamenii s-au arătat nemulțumiți de modul în care municipalitatea și-a propus să folosească banii publici în 2018.Iată care sunt principalele nemulțumiri ale celor care au ieșit în stradă, în ciuda frigului pătrunzător de afară: salarii nesimțite, aproape o treime din bugetul local se cheltuiește pe salarii, proiecte megalomanice fără utilitate publică, lucrări de proastă calitate decontate din bugetul local, care trebuie refăcute an de an și activități pseudo-culturale care înghit sume uriașe.
În schimb, protestatarii spun că bistrițenii au nevoie străzi asfaltate, fără gropi, utilități urbane pe toate străzile din Bistrița și cartierele aparținătoare (apă, canalizare, electricitate, gaze naturale), piața agroalimentară Decebal modernă, aer curat, locuri de joacă pentru copii, parcări și piste de biciclete.

 

O scrisoare cu toate nemulțumirile protestatarilor va ajunge pe masa consilierilor locali, spun organizatorii evenimentului.
 

Adauga comentariu