„Exemplul” dat de primarul Crețu a fost urmat și de polițiștii de la rutieră! Ei, chiar ei, staționează ostentativ pe interzis! (FOTO)

La nici două zile de la aroganța primarului Ovidiu Crețu, care a parcat pe trotuar în dreptul unei treceri de pietoni, la doi pași de un bancomat, cei care ar trebui să vegheze la respectarea legilor în special în materie de circulație rutieră o comit la rândul lor!

Un echipaj al poliției rutiere a fost surprins în dimineața zilei de marți, 5 februarie, în jurul orei 9:30 (să nu se spună că nu sunt elemente de identificare temporală), în zona oficiului poștal din Ștefan cel Mare, staționând pe interzis și blocând accesul unei parcări din zonă.

Fotografiile ne-au fost trimise de către un citior incomodat de acel autoturism parcat la gura parcării, dar și indignat de gestul oamenilor în uniformă. După cum se vede din fotografii, în autovehicul nu era nimeni, pe semne că rutierii aveau ceva treabă pe la o poștă.

Aceste situații apar destul de des în peisajul Bistriței, oamenii fiind revoltați și mâhniți în același timp de comportamentul celor care ar trebui să vegheze la respectarea legilor.

Nici cei de la Poliția Locală nu sunt mai breji, un alt echipaj fiind suprins pe strada Dornei în timp ce fotografia autoturisme parcate aiurea sau care nu aveau tichete de parcare, ocupând atât un loc de parcare cât și jumătate dintr-o bandă de circulație, cu girofarul pornit, priponit pe volan.

Dar dacă primul om din oraș își permite aceste aroganțe, de ce să ne așteptăm la alții să facă altfel, fie ei și în uniforme?! Poate, de această dată se vor sesiza mai marii IPJ BN, căci tocmai ce și-au prezentat bilanțul...

 

P.S. Oare chiar nu își dau seama că și un copil îi poate filma sau fotografia în zilele noastre?

Adauga comentariu