EXCLUSIV: Șeful Poliției orașului Năsăud cercetat pentru violență în familie! Comisarul-șef Mihai Pînzariu și-a alungat fiica de acasă într-un mod violent, chiar de Paște

Comportamentul unor persoane puse în anumite puncte cheie tocmai pentru a veghea la siguranța și liniștea noastră se dovedește, din nou, unul nedemn pentru funcțiile pe care le dețin. Este vorba de comisarul-șef Pînzariu Mihai-Ion, șeful Poliției orașului Năsăud, care a „reușit” performanța de a-și agresa propriul copil.

Este vorba de fiica polițistului, în vârstă de 19 ani, care a făcut o sesizare unde își acuză tatăl de comportament abuziv și violențe. În fapt, surse ale știridebistrița.ro, susțin faptul că fata a intrat în conflict cu tatăl din cauza unei femei pe care acesta ar fi adus-o în casă chiar de Paște, impotriva dorinței ei și a fratelui mai mic.

Cearta a degenerat, iar polițistul a cedat nervos în fața propriei fiice. Acesta ar fi prins-o de gât și ar fi smucit-o, izgonind-o efectiv de acasă. Fata a făcut o sesizare către Inspectoratul de Poliție al Județului Bistrița-Năsăud, chiar în ajunul zilei de Paște:

„La data de 27 Aprilie a.c., o tânără de 19 ani, din Nasaud s-a prezentat la sediul IPJ BN unde a sesizat faptul ca, pe fondul unor neînțelegeri cu tatăl ei, ar fi fost agresată verbal și fizic de către acesta. Ca urmare a întocmirii fisei de evaluare a riscului a rezultat faptul ca nu se impune emiterea unui ordin de protecție. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de violenta in familie, fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Nasaud” – a comunicat IPJ BN, la cererea stiridebistrita.ro. Cel mai probabil, dosarul va fi declinat către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Pînzariu Mihai-Ion a fost numit în funcţia de şef al Serviciului Rutier al IPJ BN de către fostul inspector șef al Inspectoratului, Marius Linul, urmând ca mai apoi să ocupe postul de Șef al Poliției orașului Năsăud, după ce Leon Cloșcă a fost inculpat în deja celebrul dosar al șpăgilor – IPJ BN GATE.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud desfășoară în mod constant acțiuni de combatere și prevenire pe diferite teme, printre care se află și violența domestică, dar și bullyingul. Probabil că aceste programe ar trebui „extinse” inclusiv la nivelul personalului propriu, fie ei șefi sau subalterni.

Până la ora publicării acestui material nu am reușit să luăm legătura cu comisarul șef Mihai-Ion Pînzariu, în vederea obținerii unui punct de vedere.

Comentarii

Vasile

09.05.2019 22:26

 Cel mai mare dusman al Romaniei! PRESA!care transmite mesaje primite dupa ureche, fara un minim de verficari..doar pentru bani si reclamaAti distrus tara. Cu complicitatea unui procent insemnat al concetatenilor nostrii....cei lipsiti de educatei....Nu degeaba suntem urmasi ai getilor......instinctivi...nu am invatat mai nimic din istoria indelungataJurnalistii se pricep la toate....procese penale, urbanism, familie, drept constitutional...etc.Dar hai sa vedem cine sunt jurnalistii....probitatea lor...si pregatireaDar, in special buna credinta a unui om de rand....De ce acuzi fara un minim de verficari privind credibilitatea sursei....e jenant...orice jurnalist care ze respecta face un minim de verificari....Jurnalistul profesionist este aproape inexistent in zilele noastre.....niste impostori...bate vantul...facem o stire...RUSINE 

Rian Farcasiu

10.05.2019 09:39

sursele noastre sunt verificate, dar mai mult decat atat, exista o comunicare OFICIALA a IPJ BN.

Dodo

10.05.2019 13:47

 Da, cum dracul nu, că și politistii sunt usa de biserica, ce sa-ti spun. Cu atat mai mult trebuie sa scrie presa ca sa aflam si noi, muritorii de rand, ce fac capii politiei. Pe de alta parte, politia confirma ca exista o plangere in acest sens, ca fiica si-a reclamat tatal pt agresiune verbala si fizica, de ce sa nu scrie jurnalistul? Ia, mai vedeti-va de treaba ceilalti, inclusiv politistii!

Adauga comentariu