EXCLUSIV Cristian Pomohaci, prins de RADAR. S-a ales cu amendă și suspendarea permisului. Vezi cu ce viteză circula pedofilul!

Preotul caterisit Cristian Pomohaci a fost prins de radar în județul Bistrița-Năsăud, în timp ce rula cu 127 de km/h. Polițiștii l-au oprit și l-au amendat, suspendându-i permisul pentru 90 de zile. Culmea, întâmplarea a vut loc la mijlocul lunii iunie, iar Pomohaci a contestat procesul verbal și a obținut anularea măsurilor stabilite de polițist. 

 

Pasiunea pentru senzații tari

Dacă pe majoritatea credincioșilor i-a păcălit ca fiind o fire liniștită și smerită, Cristian Pomohaci s-a dovedit fi un pervers care agresa sexual minori, un evazionist fiscal și mai nou un vitezoman. În vreme ce se află acum în Las Vegas și Hollywood, magistrații de la Mureș îl așteată în dosarul în care a recunoscut că făcut evaziune fiscală. Înainte să plece în America, Pomohaci a fost prins de radar în comuna Galații Bistriței. 

„La data de 17 iunie a.c., în cadrul acțiunilor de monitorizare a traficului rutier,  polițiștii Serviciului Rutier au înregistrat cu aparatul radar, pe drumul national 15A, în localitatea Galații Bistriței, un autoturism care rula cu viteză peste limita legală, respectiv 127km/h.

Conducătorul auto, un bărbat de 52 de ani, din Rebrișoara, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru 90 de zile”, arată cei de la IPJ Bistrița-Năsăud. 

Însă fostul preot nu s-a lăsat și a contestat procesul verbal în instanță, iar Judecătoria Bistrița i-a dat câștig de cauză: 

„ Admite plângerea contravenţională formulată de petentul Pomohaci Cristian Dorin, în contradictoriu cu intimatul I. P. J. BN. Anulează procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PBNX, nr. 0193408, încheiat la data de 17.06.2020. Înlătură sancţiunile aplicate prin procesul-verbal anulat, respectiv sancţiunea principală a amenzii contravenţionale în cuantum de 1.305 lei şi sancţiunea complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Judecătoria Bistrița”, se arată în soluția pe scurt.

Sentința nu este definitivă, iar sursele din IPJ BN susțin că în apel vor depune probele video care vor atesta că măsurile luate împotriva lui Pomohaci au fost legale, iar suspendarea permisului său trebuie menținută.

 

Sursa foto: TimpulOnline

Adauga comentariu