EXCLUSIV! Cine este adolescenta care se bate în curte la „Economic”? Este exact aceeași fată care este bătută în autogara din Năsăud zilele trecute!

Filmul evenimentelor referitoare la violențele din Năsăud, atât cele din autogară petrecute zilele trecute, cât și cele din curtea Grupului Școlar „Economic”, au cel puțin un numitor comun: fata bătută vineri în autogară este aceeași fată care se bate și în curtea școlii!

Video cu altercația violentă din autogara Năsăud, protagoniste Flori (victimă) și Denisa (una dintre agresoare, cea mai plinuță, cu părul strâns deasupra capului):

Este vorba de Florina Găurean care este asistată în timpul altercației din curtea de la „economic” de nimeni alta decât agresoarea sa din autogara Năsăud, Denisa Croitor! Informația ne-a parvenit imediat după postarea materialului nostru referitor la seria violențelor între adoloescenți.

Video cu altercația violentă din curte de la „economic”, protagoniste Flori, cea care agresează (vopsită blondă la acea vreme), precum și Denisa, pe margine încurajând-o pe Flori:

După publicarea materialului și vizionarea filmulețului respectiv, anumite persoane, sub protecția anonimatului, au confirmat pentru stiridebistrita.ro faptul că „blondi” din acest material este Florina, victima din autogară, iar pe margine a fost identificată și amica sa. Șocul a fost unul pe măsură, mai ales după mediatizarea cazului din autogara Năsăud, căci agresoarea de la „economic” coincide cu victima din autogară.

La secunda 28 din video se aude o exclamație venită din partea uneia dintre „spectatoare”: „Dă-i, Flori!”, cea care își încurajează amica fiind unul dintre călăii acesteia în altercația de vineri din autogară!

Adauga comentariu