Evaluarea Națională 2019 în Bistrița-Năsăud: trei medii de 10, șapte medii de 1 și peste 100 de absenți! Vezi ce școli au dat primele 20 de medii

Marți, 25 iunie, s-au afișat rezultatele Evaluării Naționale 2019, prima etapă, căci rezultatele finale care includ și rezolvările eventualelor contestații vor fi publicate abia sâmbătă, 29 iunie.

În județul Bistrița-Năsăud au fost înscriși 2.502 elevi, din care 2.387 s-au prezentat la ambele probe, limba română și matematică, alți 5 au fost prezenți în sălile de examinare numai la prima probă, iar alți 110 au absentat de la ambele probe.

Trei eleve au obținut media zece, fiind vorba de Ciubucă RT Irina și Staicu ȘS Maya Alexandra de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” din Bistrița, precum și Marian FV Daria Anamaria de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Bistrița.

În topul primelor 20 de medii obținute în această primă etapă conduce detașat Școala Generală „Avram Iancu” din Bistrița cu 5 medii de top, urmată de Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița cu 4 medii, Liceul Creștin „Logos” Bistrița și Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Bistrița cu câte două medii. Urmează Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Năsăud, „Liviu Rebreanu” din Maieru, „Grigore Silași” și „Petru Rareș” din Beclean, precum și școlile „Genrală Nr.1”, Colegiul Național „Andrei Mureșanu” și „Lucian Blaga” din Bistrița cu câte o medie în primele 20.

La polul opus se află șapte elevi care și-au scris corect doar numele la ambele probe, aceștia obținând media 1 (unu).

Niciun elev nu a fost eliminat pe durata probelor. Au obținut note peste cinci 1690 elevi, reprezentând un procent de 70,80% din elevii prezenți. Elevii pot depune contestații în cursul acestei zile, în intervalul orar 14:00-20:00, în centrele de examen, iar rezultatele finale se vor afișa în 29 iunie.

 

 

 

Adauga comentariu