Emil Radu Moldovan: „Ieșiți la vot și alegeți siguranța unui trai mai bun!”

Pe 6 decembrie, România are șansa să-și revină, să dea un semnal puternic, că vrea să evite intrarea-n colaps, că vrea să fie salvată din mâinile acestui Guvern ce a sădit haos și nedreptăți.

🔴 Din partea echipei pe care o reprezint, #PSDBistrița_Năsăud, au intrat în această luptă, oameni în care am încredere, cu experiență, dar și tineri profesioniști, care nu acceptă ca generațiilor ce vor urma, să le fie frânt viitorul.

🟥 Duminică, eu merg la vot și Aleg să mă reprezinte în Camera Deputaților și Senatul României:

🔺 #Daniel_Suciu, cel fără de care, azi nu vedeam cum se-nalță Noua Sală Polivalentă din Unirea, reabilitarea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”-Bistrița era doar un vis și multe alte proiecte pentru județul nostru rămâneau doar la stadiul de planuri.

🔺 #Bogdan_Ivan, liderul noii generații, tânărul profesionist care mi-a fost alături 8 ani, în toate proiectele realizate prin #FapteNuVorbe și care poate să fie vocea bistrițenilor în Parlamentul României.

🔺 #Ciprian_Ceclan, un profesionist cu experiență administrativă și în mediul privat, care își poate aduce aportul în realizarea legilor pentru ieșirea din criza în care a fost aruncată țara noastră.

🔺 #Ioan_Deneș, datorită căruia România are astăzi 30 de legi bune pentru dezvoltare, dintre care amintesc Legea muntelui. De asemenea, ca Ministru, în contextul preluării de către România a Președinției Consiliului UE, a condus portofolii deosebit de importante ca au privit rezervele și calitatea apei.

🔴 Totodată, pe lista #PSD_Bistrița_Năsăud, găsiți doar profesioniști, specialiști în domenii diferite, în care am toată încredere că pot să reprezinte județul: Anamaria Todor, Marius Muti, Iulia Runcan, Paul Pop, Andra Bolboacă, Virgil Rus și Grațian Crișan.

🟥 Cei care doresc ca declinul economic, dezastrul sanitar, educațional și social să ia sfârșit, trebuie să vină la vot pe 6 decembrie.

🔘 România suferă în pandemie.
🔘 Tratamentul e în mâna ta.

Ieșiți la vot și alegeți siguranța unui trai mai bun!

 

 

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT - PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat stiridebistrita.ro | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020

Adauga comentariu