Elevii bistrițeni își vor pasajul înapoi! La începutul școlii, micuța stradă asfaltată de viceprimar a fost luată cu asalt de deținătorii de drept

Pasajul de lângă fostul cinematrograf „23 August” a fost trasnformat în această vacanță de vară în stradă dedicată strict autovehiculelor, fapt ce a luat prin surprindere pe deținătorii de drept a locației respective.

Elevii bistrițeni, căci despre ei este vorba, au revenit la școală cu un șoc cauzat de dispariția locului preferat pentru fumat, transformarea pasajului în carosabil nefiind anunțată în prealabil și acestora. Probabil diriginții aveau în plan acest anunț, dar întâlnirea dintre aceștia și elevi s-a făcut târziu.

Așa cum era normal, primul contact cu școala al elevilor trecuți de faza cu flori și ciocolată aduse doamnelor învățătoare/diriginte, s-a făcut la locul de întâlnire/fumat. Chiar dacă elevii au observat asfaltul proaspăt turnat în locație, nu și-au putut închipui că locul s-a trasformat în... stradă!

Asftel, aceștia riscă în aceste momente, până la obișnuirea cu situația, ca sănătatea lor să fie pusă în pericol. Nu din cauza fumatului, ci din cauza mașinilor care de acum își revendică calea! Rugăm diriginții să le explice cum stă treaba cu pasajul transformat în stradă și că nu e ok să fumeze în mijlocul străzii. Eventual să găsească altă locație!

Adauga comentariu