Efectele „justiției” românești și la Bistrița: autorul unui jaf din 2016, care și-a primit „trusa” de operare înapoi de la „organe”, este unul dintre tâlharii de la Dumitra!

Continuăm să râdem printre suspine! Este posibil ca un hoț dotat cu o impresionată „trusă de scule” care i-a deservit pentru comiterea unui jaf să-și primească trusa înapoi de la „organe” pentru ca mai apoi să comită o altă tâlhărie?! Răspunsul este „da, se poate”!

Conform publicației observatorbn.ro, în cazul tâlhăriei petrecute săptămâna trecută în Dumitra la domiciliul unei familii de afaceriști, unul dintre atacatori a fost recunoscut de organele de anchetă ca fiind un recidivist cu o anume poveste în spate.

Acesta a fost autorul unui jaf în anul 2016, tot la locuința unui om de afaceri (cum își caută unii „sursele”...). Comform sursei citate, care a scris despre acest eveniment AICI, procesul penal pornit împotriva raufăcătorului s-a oprit deoarece a intervenit... împăcarea părților!

Oamenii și-au strâns mâna, iar hoțul și-a primit „recuzita” înapoi din partea organelor de cercetare. Acesta deținea o trusă impresionantă, care conținea mașini, truse de deschidere a butucurilor cu yală, pistoale cu trepidație folosite la deschiderea ușilor, stații de bruiaj etc.

În timpul cercetărilor făcute de organele de anchetă la domiciliul suspecților din cazul de la Dumitra, ce să vezi?, s-a găsit și trusa cu pricina, instrumentar folosit și de această dată!

Vom vedea cum va decurge ancheta și eventualul proces, iar dacă se va mai ajunge la o împăcare a părților, suntem curioși ce se va întâmpla din nou cu trusa „minune”!

Comentarii

ecologistul

21.11.2018 16:22

Ce mai, estia sunt politrucii atuali care ne  fac de ras in intreg UE-ul. In schimb ce sa mai spunem; SPOR la TREABA DRAGI HOTI ! Tineti-o tot asa ca guvernantii si parlamentarii sunt de partea voastra. Traiasca hotia intre popoare ! La MULTI ANI cu multe lovituri !

Schiopu Tudorel

21.11.2018 18:46

Sculele i-au fost date înapoi de către Instanță nu de organe

Adauga comentariu