Dureri de cot: Ovidiu Crețu uzează de mail-ul Primăriei așa cum uzează de mașină – în scopuri personale! Are „puncte de vedere” fără nici cea mai mică legătură cu Cetatea

Viitorul fost primar al Bistriței, Ovidiu Teodor Crețu, care a fost practic scos pe tușa politică și administrativă de mai bine de un an, elucubrează „puncte de vedere” personale, diseminate în spațiul public cu ajutorul logisticii Primăriei, o instutuție de care s-a folosit aproape 11 ani.

Teoreticul edil a trimis presei un prim „punct de vedere” cu ceva zile în urmă, de pe adresa de mail a municipalității, mai exact de pe cea a purtătorului de cuvânt, Mihai Ruști. Era vorba de o fantasmagorie electorală, deci politică, prin care domnia sa încerca să explice de ce nu votează cu Iohannis, dar fără să spună cu cine și de ce ar vota (nu că ar mai conta).

Azi, în ultima zi de campanie electorală, cel care doar încasează indemnizația de primar, a recidivat, transmițând pe aceeași cale un alt „punct de vedere”, care constă în două documente semnate de... Andrei Marga.

Herr Crețu, cel care se folosește de mașina instituției ca de un obiect personal, nu a mai comunicat cu cetățenii, de care este responsabil, de la ultimele epistole cu realizări trimise tot pe cheltuiala Primăriei. Acum, vine și aruncă la fel de zeflemitor niște texte fără nici cea mai mică legătură cu Cetatea, nu de pe un cont de email personal, ci de pe cel al purtătorului de cuvânt al instituției administrative.

Ei, dacă tot s-a întâmplat, ne permitem să-i dăm (gratuit) câteva ponturi personajului respectiv:

Dacă acuză dureri de creier (și cot), profesionale, desigur, îi recomandăm o vizită la un cabinet de medicina muncii. Prietenii știu unde...

Un cont de e-mail se poate face foarte repede și e GRATUIT aici.

Pentru a obține o acoperire cât mai largă a „punctelor de vedere”, îi recomandăm primarului încă în funcție să apeleze la Poșta Română, pe modelul epistolelor crețiene deja cunoscute de către toți cetățenii urbei (tot pe banii Primăriei, ce mai contează...).

 

P.S. Un punct de vedere legat de video de mai jos, se poate?

 

 

 

Comentarii

vizitator

23.11.2019 23:04

Vorba românească: ”Prostu' nu e prost destul dacă nu e și fudul”. După ce Andrei Marga a dat drumul la un articol cu vădite  conotatii  xenofobe, sau chiar naziste, comparandu-l pe Iohannis cu Hitler si Mussolini, acum se chinuie să spună ca nu-i asa, in ciuda  unor evidente flagrante, dovedite cu argumente inclusiv  de intelectuali de talia lui Andrei Plesu. Exista si maximă care spune : "Cine se scuză se acuză". De aceea ar trebui cunoscut si punctul de vedere al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii.

Adauga comentariu